Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум за да се врати старото знаме тоа знаме сме го користеле со векови и тоа знаме е симбол на Македонија и на македоскиот народ
Знамето било вентилатор.
Химната не ги погодувала во срце.
Историјата од 45-та наваму не била историја.
Ццц.....јаз'к.
И се чудам после, кој тоа мене ми продава патриотизам по форуми.
За знамето друга е поентата,за химната ми се допаѓа иаку во текстот е вметната само модерната македонска историја,а Антиката и историјата од 45-та наваму највеќе ми се бендисуваа бидејќи во Антиката сме владееле со светот,а по 45тата добивме независност по долгото ропство
Fantaziite, kako shto primetuvash, za sega se odlika na vas -pomladite. So vreme i ti ke stanesh 'realen'. Se nadevam.:wink:
Друже...јасно ми е мене се како бел ден.
Само им се чудам на некои болни умови овде на форумот, кои си зимаат за право да го делат македонскиот народ на Македонци и немакедонци.
А кога поубо ќе погледнеш, уствари они се најголемите немакедонци во Македонија.
Македонец ли е тој што не го почитува државниот симбол, а бара од други да го почитуваат.
Македонец ли е оној што ќе ја чуе нашата Македонска химна, а нема срцето да му затрепери, па за алтернатива ти нуди некои химни и маршови со сомнителни потеклиа.
Македонец ли е оној, што си го мрази братот свој.
Не друже.
Тоа не е вистински Македонец.
Вистинскиот Македонец си го сака народот свој, каков и да е.
Вистинскиот Македонец, се гордее со химната и знамето македонско, и не се срами од него.
Вистинскиот Македонец живее во реалниот свет, а не во некои замислеи бајки и приказни.