Дали сте тврдоглави?

Сум кога сум во право и за ништо на светот не го менувам ставот...кога не сум воопшто не се инаетам......

Тврдоглава сум скоро секогаш кога ке запнам да биде по мое по мое да биде и си терам инат така, ама кога станува збор за сестра ми и да треба да водам инат со неа, е немам живци и морам да и попуштам затоа што ако не на крај модри може да одиме и 2те.
еден пример е кога се тепавме која да оди во вц 1 ва.
Влеговме и 2 те она седна на шоља, а јас на када и си дрмевме така некој саат додека мајка ми не дојде да не избрка и 2те надвор.:pos2:

Ептен сум тврдоглава.. нема шансии некој да ме предомисли у нештоо..!! И нормално мора секад по мое да биде.. без разлика дали грешам или не.. и да не сум во правоо барам начинн да те убедамм декаа сум.. :pipi:

И кога сум и кога не сум сум тврдоглаво, инает до бескрај, некогаш знам да ја птерерам али увек се држам до своето па макар и да грешам :pipi:

Сеа... некои тоа го викаат инает, некои истрајност во ставовите :icon_lol:
Ама не сум ирационален инаетчија. И не се инетам само онака, колку да одбијам да признаам дека некој друг е во право. Ама цврсто стојам на своето и некои тоа го рачунаат за инает.

овен сум во хороскоп...то е една од главните особини:pos:

Да. Што и да ми речат, ако јас мислам дека е правилно, никој не слушам...Тогаш недај Боже некој да почне да ми соли памет!Парче ќе го напраам...голем инат сум исто.

сум прилично..........
иако поради бројните прекори се трудам да се поправам:pipi:
мама цел живот ми вика
,,Инатот е енергија на глупави луѓе,,

да, али се знае паментниот (јас) секогаш попушта :pos2::pos2::pos2::pos2:

да да тврдоглав сум само ако сум во право

Едно чудо голем инат.. незнам.. мора да биде по мое.. па што сака нека е.. и кд не сам у право, па си терам по мое.. да не сака некој да водимо инат? :) hahaahha:)

Кога сум во право не попуштам па шо сака нека биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom