Дали сте тврдоглави?

mnogu sum tvrdoglava. sekogas teram po svoe, taka kako jas sto sum zacrtala.
posebno ako smetam deka sum vo pravo za nesto, nikoj ne moze da me razubedi

Да и тоа како сум тврдоглава,не попуштам лесно и си стојам на своето ... Систеров најдобро знае...:baeh:

Ко магарето на мостот. А тоа е премноооооогу :helou:

Секако дека да. Од време на време сум горд сам на себе, меѓутоа знам дека и не е баш нај ок да се биде толку тврдоглав

Еднаш паднав на бетон со главата и бетонот се распука :vozbud: , не бе се заебавам ама и таков сум тврдоглав и за некои работи во кои мислам дека сум во право тешко дека некој ќе ме разубеди:nenene:

Па сум тврдоглав кога знам дека сум у право за нешо и никако не попуштам наравно, али кога не сум у право знам на почеток да се инаетам малце али ипак на крај попуштам и признавам дека сум крив.

Summ i toaa mnn, preteranoo mnogu sum , sto i toa gi nervira drugite :vozbud::vozbud: Nikoj nemoze da me razubedi , ako sum 1000000% sigurna deka e taka:smir:
Pozz:back:

mnogu sum tvrdoglava, i inat sum golem ama ako ne sum vo pravo se povlekuvam i se izvinuvam i sekogas ima mesto za kompromis...:toe:

Дали и колку сте тврдоглави? Давате место за компромиси или секогаш терате инат па макар и да грешите? ...
Сум и тоа мнооооогу,посебно инат тежок,:vozbud:кај мене ретко има компромис макар и да грешам можам да го убедам другиот дека јас сум во право.:pipi:

Ко магаре....
А наумам нешто, го правам и никој не може да ме убеди!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom