Дали сте тврдоглави?

мноооогу голем инает сум. и секогаш сакам да сум во право (и скоро секогаш сум) и се нервирам кога некој ке ме убедува дека не е така... а на крај испаѓа по мое....

Tvrdoglava sum, no vo odredena mera. Znam nekogas i da priznam deka gresam i da dadam mesto za kompromisi. Se trpam...:))

Мн сум тврдоглава....лееее абе ако се запнам за нешто морат по мое да е па со сакат нека бидит. За ова е сведок сестра ми ја залам ко ке почниме да се караме, или таа ке попушти или ке си седиме лути со денови и после пак таа ида иако некогаш сум ја крива...незнам зошо вака, сакам по мое да е....и соред хороскоп сум лав ама знам да се инаетам како бик или овен и баш чудно ми паѓа зашто така...ке обидам да се подпоправам во иднина знам дека ич не чинит

Скоро ич.

Po tvrdoglavo cudoviste od mene mi se cini nema..i koa gresam pak teram inaet a se slucilo i da se kaam zaradi to ama na nikoj ne mu kazvam deka sum se pokajala:Dpak za inaet:D krkrkr...iako e neubo da si tvrdoglav ama sho da pram:D

Do odredena granica sum tvrdoglava am asekogas gledam da ima nekoja ramnoteza

Тврдоглава сум,ама и фер.Ако згрешам си признавам,ама кога сум во право...е тогаш во право сум!

Сум, ама ако увидам дека не сум во право, си признавам

Обично на почетокот сум, но потоа се залагам за компромис. Зошто да терам инат кога знам дека не сум во право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom