Дали сте тврдоглави?

тврдоглава до тука и назад, не попуштам за ништо па шо сакат нека е..... шо да прајш...... бик
bk.gif

да,тврдоглава сум премногу..не признавам и секад си терам инат,ама сега постојат ситуации,каде што црно на бело се гледа дека сум згрешила,па тогаш некако си ја признавам грешката

ako sum ubeden vo toa sto go znam sum no ako ne sum siguren vo toa togas prifakjam tugjo mislenje

Повеќе своеглава отколку тврдоглава. Има мала разлика. :)

како магаре и мајка ми ја вадам од такт со мојата тврдоглавост...:)

zavisi!! ne e tvrdoglavost tuka zbunka vo branjene stavovi...i ne deka so da e ama ne popustam!! ponekogas da si napravam interesno ama si priznavam deka ima situacii i posebno luge koga nemozam da se sopram a da ne se 'inatam' i da se branam???? i jas ne sakam ama sto da pravam, posilno e od mene...

Туу па дали! Бик сум у хороскоп па види ти сеа.....:) Никогаш не попуштам, си држам став бе ;) Ако сум убедена у нешто, никој не ме премислува! Напати "тупам" и кога знам дека не сум во право, чисто ради инат или за заебанција - ама обично сум у право
09.gif

Се случуе баш поради таа моја тврдоглавост да се испокарам било со другарки, било по дома, ама ме знаат каква сум па не ми замеруваат! :wink:

Некогаш знае да ме фати инает,да си го бранам ставот и кога знам дека не сум у право ама обично попуштам зашто избегнувам расправии.

mn mn tvrdoglav ali znam da popustam so nekoi licnosti

auuuu pa normalno da su tvrdoglav, ponekad moze da se desi da popustam ama epten kucinja ke treba da umrat toj den za toa da se desi :)

Pa zavisi koga kako...Vo glavno si teram po svoe ama ponekogas znam da popustam

Па може да се рече да...али повеќе би рекла упорна отколку тврдоглава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom