да,тврдоглава сум премногу..не признавам и секад си терам инат,ама сега постојат ситуации,каде што црно на бело се гледа дека сум згрешила,па тогаш некако си ја признавам грешката
zavisi!! ne e tvrdoglavost tuka zbunka vo branjene stavovi...i ne deka so da e ama ne popustam!! ponekogas da si napravam interesno ama si priznavam deka ima situacii i posebno luge koga nemozam da se sopram a da ne se 'inatam' i da se branam???? i jas ne sakam ama sto da pravam, posilno e od mene...
Туу па дали! Бик сум у хороскоп па види ти сеа..... Никогаш не попуштам, си држам став бе Ако сум убедена у нешто, никој не ме премислува! Напати "тупам" и кога знам дека не сум во право, чисто ради инат или за заебанција - ама обично сум у право
Се случуе баш поради таа моја тврдоглавост да се испокарам било со другарки, било по дома, ама ме знаат каква сум па не ми замеруваат! :wink:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.