Дали сте тврдоглави?

Во хороскоп Бик у подзнак Овен.
Ви кажува тоа нешто? :)

prili4no da... i da znam deka gresam, produzuvam po moe, nekad se kaam, ali je*iga tipi4na Ovca:uvo:

Na tvrdoglaviot nekoj treba da mu kazhe i dokazhe deka e tvrdoglav, oti sam nikogash nema da priznae deka E :helou:

Mozam samo edno da vi kazam vo horoskop sum Bik :je: a u podznak skorpija. Epa po ova sami pretumacite so coek sum dali sum tvdoglav ili ne :pos:

Paaa ne sum mnogu tvrdoglava. Recisi sekogas pravam kompromis so lugeto. Isklucok se situaciite koga za nesto sum sigurna deka sum vo pravo a sogovornikot ne saka toa da go prifati.

да ...многу....ако нешто си зацртам....мора да се исполни...секогаш е тека кај мене! и да не сум во право пак ке се изборам до крајот и пак ке дојде по мое....никогаш не сум попуштила...а и не верувам дека некогаш ке попуштам мааа!

прилично тврдоглав иако со голема мака признаван :kesa:

Многу сум тврдоглав.Тешко попуштам,а кога знам дека сум во право (или барем сум убрден дека е така) речиси никогаш не попуштам. Сепак кога ќе увидам дека сум грешел признавам.

Зависи за што.Обично попуштам, али некад кога ќе ме фати инает мора да биде така како што јас ќе кажам или ништо од бизнисот.

Koga znam deka sum u pravo sekogas sum inatliva i tvrdoglava..ako koga ne sum sigurna ili ne sum u pravo togas razmenuvam mislenja so drugite!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom