Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
јас не би плачел бидејки сум голем:helou:

Да сум плачела и не и е срам да го признаам тоа. За предходните врски не се сеќавам на причините точно, може и да не сум плакала. Сега плакам зашто сме разделени, а понекогаш толку многу ми треба. Исто имам плакано и пред него и не беше тоа женска манипулација туку зашто се разделував од него. И неможам да се воздржам

Многупати ми се плачело,ама никогаш не сум си дозволила на себе да пуштам солза заради некој друг што успеал да ме доведе во таква ситуација.
А исто така и се спуштам на земја дека не е крај на светот,и дека нема потреба од лигавење и самосожалување и плачење заради некој идиот што немал време за мене.

Да.
Емотивна сум,а и најголема моја грешка е што брзо се приврзувам и лесно си ја отварам душата.

Ама па добрата страна е што брзо се опоравувам.:pipi:

Многупати ми се плачело,ама никогаш не сум си дозволила на себе да пуштам солза заради некој друг што успеал да ме доведе во таква ситуација.
А исто така и се спуштам на земја дека не е крај на светот,и дека нема потреба од лигавење и самосожалување и плачење заради некој идиот што немал време за мене.

А зошто мислеш дека ако плакаш поради некој тогаш тој е идиот?
Еве во мојот случај како што пишав погоре плакам коа се разделувам од него, не по наша желба :(

А зошто мислеш дека ако плакаш поради некој тогаш тој е идиот?
Зошто е идиот ако направил да се чувствувам така лошо до плачење,или тоа можеби ми е само некој “одбранбен механизам“ за да не плачам.
Инаку разделбата ти е друг случај,ти си плачела дека ќе се разделите,не дека он направил нешто со што те расплакал,пошто нели не било по ваша желба:smir:

Сум плачел.

Но тоа поминало. Веројатно не целосно и веројатно никогаш нема целосно да помине, но тоа е тоа. Животот тече понатаму.

сеуште не...се надевам дека нема ни да треба да плачам....

во друга тема имам спомнато мислам дека сум мноогу сентиментална,пречуствителна личност,и гоолема плачка!Си плачам за се и сешто,едноставно колку и да се стегам да незаплачам,како да ме стега нешо у грло,и солзите сами ке ми потечат,тоа е посилно од мене!

Да, имам плачено за љубов т.е тоа е единствената причина поради која плачам..

:jaj:

да сум плачел не сум но сепак ми било тешко кога сум се разделувал но судбината е таа што го прави своето -што е мое самото ке си дојде кога тогаш

најмногу паломи имам потрошено за љубовта и за синусите:))

многу емотивна личност сум, и не само за љубов, и за најмала ситница ми се случува да заплачам...
али баш за љубовта, во последно време научив дека мора да покажеш ладнокрвен став, не за другите, туку чисто за себе, да си докажеш дека нема поента, и дека со тоа ништо не менуваш, само си нанесуваш штета на себеси, а можеби и некој тоа ќе го нарече „бесцелно цмиздрење“ ... па подобро да не дојде до тоа, на време да станеме свесни дека има многу убави работи во животов на кои треба да им се радуваме, а не да си ја дрецкаме главата за некој шо се иживљавал на нас :tapp:

и камо и јас ова да можев да го применам:(:nesum:

koga svatam deka ne mozam da ja promenam nekoja rabota bez razlika kolku se trudam koga se cuvstvuvam tolku mal i nesposoben

Не сум плачел.
Не велам дека не е можно, или дека не би плачел за девојка и сите тие глумења...
Едноставно, девојката што ја сакам никогаш не ме довела до таква ситуација.:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom