Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522

word

Експресија...
Член од
2 октомври 2007
Мислења
298
Поени од реакции
3
јас не би плачел бидејки сум голем:helou:

Б

БејбиГрл

Гостин
Да сум плачела и не и е срам да го признаам тоа. За предходните врски не се сеќавам на причините точно, може и да не сум плакала. Сега плакам зашто сме разделени, а понекогаш толку многу ми треба. Исто имам плакано и пред него и не беше тоа женска манипулација туку зашто се разделував од него. И неможам да се воздржам

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Многупати ми се плачело,ама никогаш не сум си дозволила на себе да пуштам солза заради некој друг што успеал да ме доведе во таква ситуација.
А исто така и се спуштам на земја дека не е крај на светот,и дека нема потреба од лигавење и самосожалување и плачење заради некој идиот што немал време за мене.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да.
Емотивна сум,а и најголема моја грешка е што брзо се приврзувам и лесно си ја отварам душата.

Ама па добрата страна е што брзо се опоравувам.:pipi:

Б

БејбиГрл

Гостин
Многупати ми се плачело,ама никогаш не сум си дозволила на себе да пуштам солза заради некој друг што успеал да ме доведе во таква ситуација.
А исто така и се спуштам на земја дека не е крај на светот,и дека нема потреба од лигавење и самосожалување и плачење заради некој идиот што немал време за мене.
А зошто мислеш дека ако плакаш поради некој тогаш тој е идиот?
Еве во мојот случај како што пишав погоре плакам коа се разделувам од него, не по наша желба :(

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
А зошто мислеш дека ако плакаш поради некој тогаш тој е идиот?
Зошто е идиот ако направил да се чувствувам така лошо до плачење,или тоа можеби ми е само некој “одбранбен механизам“ за да не плачам.
Инаку разделбата ти е друг случај,ти си плачела дека ќе се разделите,не дека он направил нешто со што те расплакал,пошто нели не било по ваша желба:smir:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Сум плачел.

Но тоа поминало. Веројатно не целосно и веројатно никогаш нема целосно да помине, но тоа е тоа. Животот тече понатаму.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
сеуште не...се надевам дека нема ни да треба да плачам....

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
во друга тема имам спомнато мислам дека сум мноогу сентиментална,пречуствителна личност,и гоолема плачка!Си плачам за се и сешто,едноставно колку и да се стегам да незаплачам,како да ме стега нешо у грло,и солзите сами ке ми потечат,тоа е посилно од мене!

E

`EsCaPe`

Гостин
Да, имам плачено за љубов т.е тоа е единствената причина поради која плачам..

:jaj:

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
да сум плачел не сум но сепак ми било тешко кога сум се разделувал но судбината е таа што го прави своето -што е мое самото ке си дојде кога тогаш

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
најмногу паломи имам потрошено за љубовта и за синусите:))

E

elence*$

Гостин
многу емотивна личност сум, и не само за љубов, и за најмала ситница ми се случува да заплачам...
али баш за љубовта, во последно време научив дека мора да покажеш ладнокрвен став, не за другите, туку чисто за себе, да си докажеш дека нема поента, и дека со тоа ништо не менуваш, само си нанесуваш штета на себеси, а можеби и некој тоа ќе го нарече „бесцелно цмиздрење“ ... па подобро да не дојде до тоа, на време да станеме свесни дека има многу убави работи во животов на кои треба да им се радуваме, а не да си ја дрецкаме главата за некој шо се иживљавал на нас :tapp:

и камо и јас ова да можев да го применам:(:nesum:

Член од
26 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
2
koga svatam deka ne mozam da ja promenam nekoja rabota bez razlika kolku se trudam koga se cuvstvuvam tolku mal i nesposoben

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Не сум плачел.
Не велам дека не е можно, или дека не би плачел за девојка и сите тие глумења...
Едноставно, девојката што ја сакам никогаш не ме довела до таква ситуација.:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom