Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
Да сум плачела и тоа многу пати до сега, затоа што така ми е секогаш полесно и успевам да ги издржам неподносливите моменти.:toe:

Абе луѓе што е тоа љубов?:toe:Начукав 18 год и уште не сум се заљубила и не сум плачела за ништо и за никој.:vozbud:Нешто изгледа не е во ред со мене,ај ке почекам може и ке се заљубам некоја ден .хехехе па може и ке си поплачам тогаш.:nenene:

Може си ружна и никој асален нејќе да се фати со тебе :)
Или едноставно ја гледаш материјалната страна кај мажите. Којзнае.

А дали ќе биде од љубов или од омраза, битно ќе плачеш од маж.

хах...сеа пред некој ден.за малку:vozbud::vozbud:
бев пијан во охрид на одмор а со девојчето многу се поврзавме а беше последна вечер...јбг
првпат у живот ќе сакаш и мора да се заврши и тоа со 500 км од мене...

За ружна не сум,напротив многу сум убава:pipi: ,барем така викаат другите,а дека ке плачам за маж тоа нема да се случи верувај,другите плачат за мене не јас за нив.:pos2:А инаку не ја гледам материјалната страна ,доволно си имам и не ми треба некој богат лигуш да ме спонзорира:nenene:,таква сум си.:baeh:

И јас исто.

Многу голема плачка сум, и некогаш дури и не е убаво тоа, бидејќи не можам да се воздржам и плачам пред секој.
И после ми е в крај глупо, оти сум сигурна дека некој мислат дека сум најголем лигајчарка.

И се случило многу пати да плачам за него, пред него, зад него, до него.. За моите грешки, неговите грешки, за глупите кавги, за намерно речените зборови, кои многу ме повредиле и мене, а и него.
Me too:kesa:
Не за џабе сме роднини.:)
Се нервирам шо сум голема плачка.Многу лесно можи чоек да ме расплачи.Сто пати си имам ветено дека поќе нема да плачам за глупости и пак исто.
Ама ко ќе расмислам подобро во последно време помалку плачам.И ќе гледам да продолжам така,зошто сама непотребни проблеми си прам.

За ружна не сум,напротив многу сум убава:pipi: ,барем така викаат другите,а дека ке плачам за маж тоа нема да се случи верувај,другите плачат за мене не јас за нив.:pos2:А инаку не ја гледам материјалната страна ,доволно си имам и не ми треба некој богат лигуш да ме спонзорира:nenene:,таква сум си.:baeh:
Типично размислување на на несозреаниот мозок.

More ostaj ti...
Ke places...i toa mnogu.:)

хехехе не сум била созрена....хмммм ај да не се врегаме поарно,сепак јас мислам дека лјубовта е за слабаците ,ваљда и затоа не сум се заљубила....:baeh:

Ај коа ке плачам ке ти се јавам и ке ти кажам а ти ке ме тешиш ,важи? :vozbud:

Како можеш да кажеш такво нешто?
За да сакаш е потребна храброст и љубовта е храброста,бидејќи ризикуваш да бидеш повреден.

хехехе не сум била созрена....хмммм ај да не се врегаме поарно,сепак јас мислам дека лјубовта е за слабаците ,ваљда и затоа не сум се заљубила....:baeh:

Ај коа ке плачам ке ти се јавам и ке ти кажам а ти ке ме тешиш ,важи? :vozbud:
Со самото твое размислување, и со самото гледање дека имаш 18 години, го донесов заклучокот дека не си созреана за свои години.
А сум слушнал еднаш многу убава изрека - храбрите сакаат, а кукавиците чекаат да бидат сакани.

И не - немам никаква намера да те тешам Тигрице. Ти си непоправлив случај:smir:

Едноставно некои се родени за да плачат, а јас не ризикувам ,имам срце камен ваљда е до тоа .и шо да правам,таа е .:toe:ај може во другиот живот ке бидам плачка.:pipi:

Родени за да плачат?
Како може да бидеш роден за да плачеш?
Ако сакаш не мора да значи и дека ќе плачеш,но кога некој ќе те зезне и повреди,нормално е да се чувствуваш повредено,а некои плачат за да се олеснат.
Не е плачењето болест.

Едноставно некои се родени за да плачат, а јас не ризикувам ,имам срце камен ваљда е до тоа .и шо да правам,таа е .:toe:ај може во другиот живот ке бидам плачка.:pipi:

Не е битно тоа дали имаш срце камен или не...
Дали си плачка или не...
И јас никогаш и за ништо не плачам, али некој кога ќе те повреди не можеш веќе да издржиш...

Читам денешниве жени имаат срце од камен...изгледа од Скандинавија имаат некои потекло :toe: незнам но понекогаш чувствата знаат да излезат од контрола без разлика дали си женско или машко едноставно одговорот треба да биде...човек си :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom