Дали сте одмаздољубиви?

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Не се сметам себе за одмаздољубива личност, ама ако некој ми претера...:zlo:

Одмаздољубив ? :kesa:

Кога видам и заприматам како некој/а тоа си дозволува ликсус мене без причина да ми прави „лошо“ а тоа е намерно и фиксирано...
До крајот на животот има да о гајам моментот во оној мал дел мој од кој се плашам и јас оти неможам да го контролирам Koj несопирливо вели - крв му е*ав кога и да е...

Затоа Give Peace a Chance! :smir:

злопамтило големо сум дур не вратам не оставам шо да прам не сум јас крив
епа нека не ми се згреши мене

Искрено ако гледаме не бидејќи најголемиот срам и страв на човек е да биде одбиен...Ако некој те удри а не му вратиш ? зар нема да го мачи совеста до крајот на животот? ама не треба да се заборави фактот дека може и ти да си згрешил па сеа види :)

П.С. НЕ ВЕРУВАМ ВО ОДМАЗДА БИДЕЈЌИ ЗА МЕНЕ НАЈГОЛЕМ ГРЕВ Е ДА НАПРАВИШ ГРЕВ :) ајде одам јас да спијам btw...sorry за офтопикот

Не се замарам со одмазда пошто не решава ништо... Ама ако некад ми падне у раце некој што ми згрешил.... А ми паднал... Заплакал што се родил/а. Е сатисфакцијата била огромна така да ќе размислам во иднина дали да се замарам со тоа прашање

јас сум многу одмаздољубива особа кога некој нешто лошо ке ми направе или ке ми рече кага тогаш сигуно ке му вратам инаку нема да можам да спиам:pos2:

Охоооо ногу сум одмаздољубива..Дури сум претеризам..Може нема во моментот да вратам ама затоа пак со камата 7% на секунда подоцна наплаќам..

ако ме заебе некој колку и да не сакам да му вратам , тоа ми е во крвта ,само ми доага дури и несакајки , а поентата во одмаздата , е да има поголема почит кон тебе и за другпат да си знае со кој има работа ;)
a секогаш враќам тродупло

не знае зошто , никогаш не покажувам дека ме заебал ,
не сум злопамтило, ама имам трага во мене која сама се активира кога ке се појави таа личност ..

ДА! МНОГУ! Ако некој ме навреди или ми згреши гледам 10 пати полошо да му се одмаздам

Mnogu sum odmazdoljubiva duri i za sitnici , nikogash ne ostanuvam dolzhna.
Pamtam koga ke mi zgresat ama i koga ke mi pomognat i sekogas vrakjam vo ista mera

Си знаат оние што ми згрешиле :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom