Дали сте одмаздољубиви?

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
ako dobrite dela se nagraduvaat na Onoj svet, gluposta se kaznuva na ovoj svet. jas sum pamtilo, a da li sum zlopamtilo, zavisi od vas.

:helou:Ако ми си блиски луѓе ми треба време да го сварам тоа односно да се настројам позитивно и потоа како ништо да не било не се одмаздувам .:smir:

Ја сум шкорпија во хороскоп, и сум злопамтило ама не толку големо! Ако ми згршиш нешто многу, јас нема да бидам жив ако не ти вратам дупло!

Исто како членот над мене,скорпија сум во хороскоп и ние сме си такви по природа ОДМАЗДОЉУБИВИ...

..нензам зависи...абе понекад враќам..за кое чекам мн мн долго време..а нека донака ми поминуа одма..зависи..а инаку уживам у одмаздата:toe:

Ne sum takov ....ama sakam da znae kako mi bese mene koga taa....si ja *bese majkata so drugi kako po obicaj.... pa nekoi raboti ednostavno morat da se kazat(pa i izlazat) za da svati... da se pocustvuva kako edno zgmeceno *ajno...kako sto jas se custvuvav...sega se prasuvam samo koj ke ja muvat na slednata sobiranka......
.............................Mi se gadis iskreno.......................

Исто како членот над мене,скорпија сум во хороскоп и ние сме си такви по природа ОДМАЗДОЉУБИВИ...

Точно така.Мислам дека ако некој ми згреши - голема е веројатноста дека ме му вратам и тоа тродупло.Абе скорпија си е скорпија :toe:

СУМ !!!!!!

сега како што сум нервознааааааааа подобро да не ми рече никој ништо затоа што ..............

I toa KAKO :vozbud::vozbud::vozbud: .... A osobeno ako e povredena mojata gooolema lavovska gordost.....:pipi: ..... :pishtoldz

И јас сум Лав, и сум злопамтило. Ама после одредено време желбата за одмазда полека исчезнува.

nz ponekos mi e kev da se odmazdam ....nekos nema potreba.....abe zavisi od mn raboti

i toa kako su odmazdoljubiv!!! prv nikogas ne zapocnuvam ama ako mi pogresat naplakjam duplo i toa so kamata:pusk: moze da se zabavi ama nikogas ne se zaborava "KOGA-TOGAS":devil2:

у принцип јас сум мн добра женска со добра душа (умре циганката шо ме фалеше):pos2: и не сум злопамтило ,знам да простам но не и да заборавам. Али ако ме погодиш у Ахиловата пета тешко ке си поминеш ,идам до крајности :helou: хахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom