Дали сте изневериле?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Кога си со една девојка тогаш си само со таа и готово.Ако сакаш некоја друга тогаш треба да си напраиш муабет и шо биде биде.Али варање и такви ствари не. Никад не сум напраил и нема ни да направвам.

DA PORANO SUM IZNEVERIL NO OSOBA STO NE SUM I ZNACEL I NE MI ZNACELA, EDNOSTAVNO NAJDOV SLUCAJNO OSOBA STO POVEKE ME PRIVLEKUVA I NE JA ISPUSTIV SANSATA NO NAREDNIOT DEN RASCISTIV SO DEVOJKATA.
PROTIVNIK SUM ZA NEVERSTVO NO SE SLUCUVA

имам до сега еднаш изневерено ама не беше нешто многу сериозно, дека типката што ја варам идев со неа само 5 дена

Porano kako sloboden umetnik da i toa me pravese de se osekjam mnogu dobpro a taa pozitivna energija ja prenesuvav i vo vrskata pa taka da i devojkami imase korist od toa bez da znae od sto e inicirana taa energija.

Porano kako sloboden umetnik da i toa me pravese de se osekjam mnogu dobpro a taa pozitivna energija ja prenesuvav i vo vrskata pa taka da i devojkami imase korist od toa bez da znae od sto e inicirana taa energija.

Има неакаква логика.. дека понекогаш во самиот чин на неверство сфаќаш колку уствари многу го сакаш партнерот.

Ама совеста? Нели те мачи цело време и ти ја подгризнуе врската по малце од сите страни за да на крај не остане ништо освен сознанието дека не си баш добар човек?

Има неакаква логика.. дека понекогаш во самиот чин на неверство сфаќаш колку уствари многу го сакаш партнерот.

Ама совеста? Нели те мачи цело време и ти ја подгризнуе врската по малце од сите страни за да на крај не остане ништо освен сознанието дека не си баш добар човек?
Hm sovesta?
Mozebi koga se bi bilo idealno sto nepostoi ili e tolku retko sto mislime deka nepostoi i
koga bi bile tolku ispolneti od vrskata
togas mozebi i neverstvoto ne bi se slucelo i se bi bilo poinaku
ama vo situacija vo koja se pomiruvas so toa sto e, a sepak ima nesto sto ti fali moze e podobro da se nadopolni so nesto drugo otkolku da zivees so taa falinka.
A vremeto si pominuva.

изневерив :kesa:.
незнам зошто. само за последниот пат се каам, за претходното не

имам до сега еднаш изневерено ама не беше нешто многу сериозно, дека типката што ја варам идев со неа само 5 дена

хаха, и ти за 5 дена стаса до момент кога ќе ја вараш ??? :) па откај знаеш дека не било сериозно, или тоа врската беше уште од почеток на к.р - та.ак :)

Порано изневерував сега не...мислам дека најголема глупост е да изневериш некој,и после се каеш многу...така да веќе не би сакал да ми се деси такво нешто...:toe:

Јас порано кога бев помлад не изневерував, после некое време почнав да изневерувам, после тоа више све ми бидна рамно, не ни чуствував вина. Сега сакам да биде како што е било порано, ама немам ни услови за тоа. What is done, it cant be undone. Im undoneble, un-done-ble,bleble ble ble blee...

Kaко одеднаж сите почнаа да зборат не би изневерил или немам изневерено а само да им застане пред машките јака риба и да им се понуди мислите ли дека ке ја одбиете?ха ха ха ма немој.
Сепак изневерувањето е подла работа,ниска работа...денеска и женските и машките изневеруваат тоа нека е јасно и некој воопшто нема срам во тоа.
Дали сум изневерила?досега немам изневерувано но ме имаат...а за понатаму дали ке изневерам незнам,ништо не се знае што ке се случи...животот е непредвидлив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom