Дали сте фотогенични?

poubava sum vo zivo. ma da i na slika ne sum losa.
na kamera ic nekam da se snimam

Искрено обожавам да се сликам -едноставно ОБОЖАВАМ..можам цел ден да се сликам,ама сепак најдраги ми се ненаместените слики,зашто се најинтересни,но и сакам да позирам,и после сакам да ги гледам сликите...Е сега за тоа дали сум фотогенична - Мислам дека сум..но има слики каде што не излегувам толку убаво,а на некои излегувам супер..ама во принцип мислам дека сум фотогенична

Istooo.. Po cel den bi bila pred aparatot, ne deka sum nesto narcisoidna ama..:pipi:

Толку премногу сум фотогеничен шо тоа веќе и ми смета

ја сум толку многу фотогенетичен... што после секоја фотка купувам нов апарат.... и сега веке не се сликам пошо банкротирав

Зависи од сликарот. Ако е некоја пијана будала, не не сум фотогеничен.

Не сум фотогеничен, не сакам ич да се сликам :toe:

на секоја втора може да се каже дека испаѓам како што сакам. секој е фотогеничен на свој начин али нормално коа се сликам дека со осмех сум :pipi:

Не знам. Како-кога. Зависи од осветлувањето. Ако не сум фатена додека правам гримаса или вештачки исценирана насмевка обично излегувам во ред.
И да, добар дел од луѓето што се сметаат за нефотогенични не се такви, туку не можат да се соочат со тоа дека не се убави. Што и не е воопшто лошо. :smir:

Јас сум нај нефотогеничниот човек на планетава земја....кога ке се видам на слика не се препознавам .....:)

Кога како зависи со што сум сликан и како:helou:

Ама ич не сум фотогенична, ептен ретко да се погоди некоја асална слика. Додуша не се ни сликам, имам фобија од секаков вид на оптичка леќа :))), гледам да се сликам само ко морам, ко на пример за лична карта, пасош и слично. И ко заинат луѓето знаат дека не сакам да се сликам и намерно ме сликаат и тогаш уште по мизерни слики испаѓаат:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom