Дали сте едноставни?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Najlesniot pat za uspeh vo zivotot e rabotite da se prifatat na ednostaven i prost nacin...

Точно!!Но не сум таква личност.Секогаш го гледам и одам по потешкиот пат.Сакам малце да се потрудам за да стигнам до тој успех, а и неможам толку едноставно да ги прифатам некои работи.

dali gi prifakate rabotite onakvi kako sto se ( i kolku da izgledaat nereshlivi) i gi reshavate na tivok i miren nacin ili i najednostavnata rabota ja komplicirate i od "vlakno pravite runo"? (pr. od edno obicno kupuvanje pravite cirkuz:icon_lol: )

Колку и да изгледаат работите нерешливи и тешки секогаш пробувам некако да ги решам, неможам а да не превземам нешто мразам кога работите не ми се решени и искрено знам некад малце и да испаничам али не претерувам:)

Не се слагам со тебе затоа што само мутавите луѓе прифаќаат се како што е,:nenene: без да имаат свој став или без да стојат на својот став

Воопшто не сум едноставна, напротив понекогаш мислам дека сум најкомплицираната особа на цел свет.
Не ги прифакам работите и нештата такви какви што се, честопати ги преувеличувам иако знам дека тоа не треба така да биде. Правам од комарец-слон и скоро секогаш страдам во животот заради тоа.

kolku i da se prosti rabotite..bez razlika za sto se raboti gi usloznuvam duplo pojse...od mravka praam slon..i zatoa se vo zivotot mi e komplicirano....a se e taka ednostavno i prosto..:tapp:

Prvo ke ja prifatam rabotata takva kakva sto e i togas ja analiziram. Posle toa poleka, temelno ja resavam. Vo 90% od slucaevite ja resavam, no ako ne znam, ne mi e sram da prasam.

Не е се толку едноставно во животот,сепак ние одлучуваме како ќе биде и пробуваме да го најдеме најкраткиот пат!!! Но некогаш тој најмногу време ни одзема !!!

Се обидувам работите да ги гледам едноставно. Не сакам да се замарам непотребно и да комплицирам кога нешто е едноставно. Додуша, имам периоди кога претерувам...:kesa:

Наједноставните -навидум работи знам понекогаш да ги направам најкомплицирани!!!Абе талент сум за тоа...
Ама затоа пак кога се работи за личен мој проблем што многу ме засега барем досега сум успевала на најбезболен начин да го решам....
Сепак мислам дека не сум толку едноставна личност...:toe:

Се обидувам да ги поедноставам работите колку што можам.
И мошне сум едноставен сам по себе.

Najlesniot pat za uspeh vo zivotot e rabotite da se prifatat na ednostaven i prost nacin...

Dali gi prifakate rabotite onakvi kako sto se ( i kolku da izgledaat nereshlivi) i gi reshavate na tivok i miren nacin ili i najednostavnata rabota ja komplicirate i od "vlakno pravite runo"? (pr. od edno obicno kupuvanje pravite cirkuz:icon_lol: )

НЕ!

Ништо не земам здраво за готово. Седнувам и разложувам, сите ситници ги прегледувам. Се сакам да ми биди тип топ.
Понекогаш ДА, претерувам... но тоа сум јас, перфекциониста.:pipi:

зависи за кого како....за некои сум многу едноставна...а за некои мааалкуцка комплицирана

секогаш ги комплицирам работите и за се барам одговори.можеби е тоа мана а можеби е доблест

Некои работи ги прифаќам како што се,но кога станува збор за ситници.Ама и тоа го анализирам.Но за некои работи знам да бидам комплицирана со тоа што се трудам да ги поедноставам работите.

Dali gi prifakate rabotite onakvi kako sto se ( i kolku da izgledaat nereshlivi) i gi reshavate na tivok i miren nacin ili i najednostavnata rabota ja komplicirate i od "vlakno pravite runo"? (pr. od edno obicno kupuvanje pravite cirkuz:icon_lol: )
Па најчесто од влакно правам руно :lol : знам дека не треба да прам така,но тешко е човек да се смени.Ама се трудам да не ги комплицирам толку работите и да не си земам се при срце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom