Дали сте едноставни?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Повекето работи ми се едноставни и ги прифакам работите какви шо се

Najlesniot pat za uspeh vo zivotot e rabotite da se prifatat na ednostaven i prost nacin...

А зашто да биде едноставно кога може да биде сложено???

Секогаш сум била едноставна и сум била скромноо човече.

За некого сум едноставна, за некој можеби не...зависи.А сама не се доживувам како едноставна туку...конфузна.

За некого сум едноставна, за некој можеби не...зависи.А сама не се доживувам како едноставна туку...конфузна.

Ај да не се повторувам , баш ова сакав да го кажам..:smir:

Поради фактот што скоро никој неможе да ме свати, а некогаш ни сама не се сваќам се сметам за комлицирана личност. најверојатно тие што ме знаат би го кажале истото. а зашто? па секогаш сум го бирала потешкиот пат во животот и сум правела од најпросто нешто најкомплицирано. валљда така ми чинело незнам.:toe:

se smetam za dosta ednostavna licnost...slozenite raboti se obiduvam da gi resam na najdobar i najednostaven nacin....ne se nerviram za gluposti i se obiduvam so i da pravam da go napravam najdobro so mozam za da jas se custvuvam ubavo i drugite da bidat zadovolni od mene:)

Епа јас мислам дека сум не сум едноставна затоа што секогаш ненамерно го избирам најкомплицираниот начин а за мене ќе излезе дека тој е наједноставниот,а на едноставните начини мене секогаш ми се потешки....тоа секогаш е така кај мене од решавање на математички задачи па се до изнајдување решенија во животот:)

Не. Комплкација сум уште од раѓање и таков и ќе си останам. незнам веројатно така заебано ми се подредиле тоа ѕвездите што едноставноста ќе ми биде недостижна... се надевам ќе се соживеам со комплицираноста на работите.

Не сум едноставен, ама па не сум ни ептен комплициран...Некоја Средина сум помеѓу овие двете...Оставам све да тече како што си е :)

За они кои ме знаат сум едноставен,а за оние кои не ме знаат не сум едноставен.

п.с. не сум едноставен ни за едните ни за другите.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom