Дали сте биле изневерени?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.926
Поени од реакции
5.891
гледам дека има тема дали сте изневериле. епа сеа малку обратна дали сте биле изневерени и доколку сте биле изневерени дали простивте за неверството.па ајде сега да ве видам

п.с. ако ја има оваа тема или слична на неа слободно КАНТА на мојава

Мислам дека не сум била изневерена, односно не сум дознала.Не сум го осетила тоа чувство,но знам дека несакам да го осетам и нема да направам некој по моја заслуга да го осети.Расчисти па прави што сакаш,Никој не е должен да трпи и да страда ради нечии постапки.

Иксрено,немам појма,мислам дека не сум бил изневерен,но дека ми има раскинато девојка за потоа да биде со друг:)!

Колку што знам и верувам - не, не сум била изневерена.

Е сега, никогаш нема да дознам за некои, ама сум била. Нешто видено, нешто признаено, нешто слушнато. Нема врска, сум го поднела тоа нормално и сега исто. Дел од животот кога сфаќаш некои работи и гледаш дали тој човек е за тебе или не пошто на некој начин ти патиш за истиот и го губиш во ист момент.

Да. Сум била. Пред мој очи.
Простив.
Глупа сум, знам.
Ама тој шо вистина сака, простува.
Би простила, би дала уште една шанса ако навистина го сакам. Само една.

п.с. ако ја има оваа тема или слична на неа слободно КАНТА на мојава
ова со дозволиве...:pos: ко да не си ја знаат работата. иначе админи, ако не пишеше, не смеете да пипате -)) иначе вака имате дозвола. :pos:
онтоп-ваљда не. иначе, ако фатам, не би простил -)

Neverstvo - grda rabota se slucuva samo koga vo vrskata nesto ne e vo red... Dali bi prostila ? - samo ako znam deka i mene sovesta ne mi e cista :)
A dali sum izneverila ? - Zavisi koj sto podrazbira pod IZNEVERUVANJE :D

sum bila i boli mn.i taa vecer koga gi zdogledav zaedno pregrnati nema da ja zaboravam dodeka sum ziva.ne mu kazav sto vidov nitu barav objasnuvanja,najednostavno si zaminav od negoviot zivot i staviv kraj zasekogas.dovolno e sto vidov se so svoi oci,ne mi bea potrebni izgovori i sl.mozam se da oprostam ama neverstvo nikogas.za zal takva sum

A dali sum izneverila ? - Zavisi koj sto podrazbira pod IZNEVERUVANJE :D
Миење заби сама без партнерот,туширање сама,гледање ТВ сама,јадење сама...ебаго ова беше изневерување така?

Најверојатно не сум бил изневерен,не сум дознал,но кога би дознал сигурно не би простил.

Тамарче да,тој што вистински сака простува,но тој што еднаш изневерил ќе изневери пак.:wink:

Колку што знам не сум била изневерена.
Во случај нешто такво да се случило и да сум дознала сигурно дека не би простила. Во ред е да сакаш, ама ако некој не те почитува нема никаква причина да простам и да се смирам со него. :)

Sum bila.Prostiv oti bev budala i najnormalno zgresiv.Nema sansi da mi se povtori,mislam nema sansi da prostam.

не ми се случило, а да дознам нешто такво,појќе нема да ме видит никогаш:jaj:

бев...еднаш, и не простив, и не би простила никогаш:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom