Дали сме зависници од компјутерите и интернетот?

коа станав денес окапав некои три саати па пауза, па пак, па пауза,и еве сеа седнат сум пред PC од 22:00, а сеа е 2:30 и така скоро секој ден... :)Дали е тоа зависност?:)

auuuuuu jas sum zavisna od mirc i moram da priznaam deka stanav zavisna od forumov...a pcto ne bas...pojse mi e do netot,ali iako zvuci kretenski koa ne kucam dolgo vreme(2-3 dena)me fakja safra i si kucam u prazno na pr. si crtam testaturi ili na izgazeno pc...
bolna rabota e,priznavam!

Јас сум зависник од интернет, а не од компјутери, али пошто нема интернет без компјутер, испаѓа дека сум и од тоа зависник :)

За вас незнам ама јас секој ден минувам по 12 саати пед компјутер и да сум н аработа и да несум и знам дека сум зависник од интернет и компјутери:raz:

uf...definitivno mi bese poarno koga nemav net doma.Compot go vklucuvav samo koga trebase da zirnam nesto..da pustam nekoe cd i sl...a segaaaaaaaaaa...od kako imam adsl.....q q q...uzas.Po cel den da se sedi pred comp. A ovoj forumot pa...leleeeeeeee...cista zaraza:) I den i noc mozete da me najdete doma na stolicata pred comp:)

Zaklucok : ZAVISNIK OD NET!!!

epten previshe eve sea malce se odmaram edno 1 mesec bez pc i najiskrajno tapa mi e

Koga nemav internet ne go ni uklucuvav kompjuterot a sega...po celi denovi i noki sum na nego.Mislam deka nema da mozam da ziveam bez nego:)

I od internet i od kompjuter sum zavisen. Stanuvam sabajle i go uklucuvam komp. ako voopshto sum go isklucil vecerta.

Sega e 5.30 a 12 clenovi i 18 gosti na kajgana................Ne ne ne sme zavisni nikako............:pos:

Marlboro-light напиша:
Sega e 5.30 a 12 clenovi i 18 gosti na kajgana................Ne ne ne sme zavisni nikako............:pos:

само што сакав да го напишам истото:pos::pos::pos:

Marlboro-light напиша:
Тоа е друже, некои форуми може да сањаат за толку членови во ова време.

Да не се курчам, ама мило ми е што сме ве навлекле на кајганава! :twisted::wink:

awe luge zavisni sme ama jas sum zavisno sreken posho ima 5ka luge na forumov

Acid напиша:

Да не се курчам, ама мило ми е што сме ве навлекле на кајганава! :twisted::wink:
СРАМ нека ви биде .... ДИЛЕРИ НА ЈАЈЦА ....:angry2:

jas porano ne bev zavisen od netot...bev zavisen od pcvo. I sea se desava staam ADSL i stanuvam zavisen od netot a ne od pcto. Koga neam net, pcto mi stoi ukluceno max. pola saat, a vaka po 25 saata dnevno da ne recam i povekje...e sea kaj mene ne e zavisnosta do toj stepen da crtam tastaturi i sl. :pos: ali tuka sum nekade. BYE

Acid напиша:

ќе ве отепам и мене шо ме навлековте..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom