Дали сме зависници од компјутерите и интернетот?

Па пред да стаам интернет играв игрици али не бев до толку зависен и бев помалку време на компјутерот!!!Али сеа со интернетов не се мрднав од пред мониторот:pos: па сеа и со форумов па,па,па ......

e ova i jas sakav da go kazam:icon_bigg

Тоа е новото време на живеење. Want to have fun with you family? Get 360 or PS3.

Ooo не да е зависност! Арно што не е неограничен интернетот, замислувам како би било кад би било :) Инаку претходно исто бев зависник од компјутерот ама помалку, и порационално го користев а сега со Интернет дремам по форуми и MSN и сума сумарум времето лета :)

Зависник не сум . :nenene:Интернетот во секој случај во ова време се повеќе станува потреба да дојдеш до бараната информација отколку да си зависен од него. :kafe:

da definitivno sum zavisnik ednostavno nemozam bez nego.kompjuterot e za se za gledanje filmovi za slusanje muzika za igranje igricki,pa toj internetot me napravi dupla zavisnik..pozzz

Јас од компјутер не сум зависен ама од интернет... Без интернет неможам. Сепак интернетот е основна работа за тој што има компјутер.

ДАААААААААААААААААААААААААААААААА и тоа ептен сум зависна!Ама повеќе од интернет отколкку од самиот компјутер...не дај Боже да ми падне конекција...здивувам!!!

ДАААААААААААААААААААААААААААААААА и тоа ептен сум зависна!Ама повеќе од интернет отколкку од самиот компјутер...не дај Боже да ми падне конекција...здивувам!!!

за жал, исто...

Зависник сум, а и сум носел последици од ПС-то, ми потекоа прстите :lol:

До пред 6 месеци бев зависен само од компјутерот, седев 10 до 12 саати на него. Кога ставив нет не можам да се тргнам од пред монитор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom