Дали сме зависници од компјутерите и интернетот?

Па каако што глеам дошло 05:30, a ја уште пред компјутер, така да има зависност:kafe:

Не да сум зависен полосо од дрога е ова беее 4 години скоро имам интернет и ми се чини дека секој ден се полошо и полошо навлегувам ама ке се среди мислам некој ден ке ми се здосади од дамна го чекам тој ден и никако да дојди

Зависна сум од компјутерот,и не поминувам ден без компјутер,најмалку 4-5 часа.

Прифатете го и помирете се со фактот дека сите сме зависници...сите што имаме интернет сме internet addicts, а скоро сите што сме на кајгана сме кајгана addicts...:tapp:

ја и семинарски и лекции на пс учам не е фер :):(:):):):)

Дефинитивно сум зависник од компјутер и телевизор.

Сум , но пробувам да се одвикнам , ама сепак уште ме влечи и никако да станам:)

Pa ako ne sme "zavisnici"ne naogam druga pricina sto sme tolku cesto bas ovde na KAJGANA

Во последнио време сум се повеќе зависен. Почнувам да стравувам:vozbud:

Зависна сум од интернет,ако немам интернет,ич не седнувам на компјутер.Сепак,обврските ми се на прво место,а слободното време го користам претежно за висење на Кајгана :):):)

да да...зависен сум од компјутер...повеќе од интернет одколку од компјутер...ама...да зависен сум...

Имам мала зависност. Повеќе кон компјутерот бидејќи не сум цело време на интернет туку и играм игри, слушам музика, гледам филмови. Како и да е секогаш кога има интересен филм или имам можност да излезам некаде надвор веднаш го оставам компјутерот така да не сум премногу зависен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom