Дали си вработен?

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување

дали си вработен

• НЕВРАБОТЕН

Гласови: 18 14,0%
  • ВРАБОТЕН ВО АДМИНИСТРАЦИЈА

Гласови: 8 6,2%
  • СТУДИРАМ/УЧАМ

Гласови: 61 47,3%
  • ВРАБОТЕН ВО ПРИВАТЕН СЕКТОР

Гласови: 24 18,6%
  • САМ СВОЈ ДИРЕКТОР

Гласови: 15 11,6%
  • НЕ БАРАМ РАБОТА,ВУЈЧЕ Е ВЛАДИКА/ОЏА

Гласови: 1 0,8%
  • МЕ ИЗБРКАА,НЕОДАМНА

Гласови: 2 1,6%

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Нема зошто правник или студент да одговара на прашањето затоа што мене никој не ми се јавил и да ми рече Пио пиши го тоа во потпис т.е никој не ме злоупотребил и не сум член на УМС туку имам роднини во претседателството во УМС :pipi:

Off topic :

A shto se razbirash ti od pravo i politika? Idi pukaj kanter tamu ili skokaj na conqueronline poarno e veruvaj

veke preku glava mi e od vrski i od zaebavanje na iskommpleksirani direktori i sekakvi pretpostaveni, stom nema rabota od strana na rabotodavacite za mene, odbivam da rabotam, bidejki kaj ne dadov cv i dokumenti za sekakva rabota i zatoa odbivam da rabotam, umoren sum od ponizuvanja koga me matka ko topka, a za kreditite i dolgovite neka me sudat pa i zatvorot e za luge.

PLus ima gaga hrana, smestaj, seks i te cuvaat od nadvoresni opasnosti i vlijanija.

и тоа многу разновиден, има двојки, тројки, групњаци, оргии, орал, анал, комбинација орал-анал, па актив, пасив, па може и 69 а ако некој не е друштвен или е самобендисан па има и онанија

ова не дека сум бил таму, чисто претпоставка, какви се разновидни можности пружаат установите за превоспитување и сексуално преориентирање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom