Дали си вработен?

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување

дали си вработен

• НЕВРАБОТЕН

Гласови: 18 14,0%
  • ВРАБОТЕН ВО АДМИНИСТРАЦИЈА

Гласови: 8 6,2%
  • СТУДИРАМ/УЧАМ

Гласови: 61 47,3%
  • ВРАБОТЕН ВО ПРИВАТЕН СЕКТОР

Гласови: 24 18,6%
  • САМ СВОЈ ДИРЕКТОР

Гласови: 15 11,6%
  • НЕ БАРАМ РАБОТА,ВУЈЧЕ Е ВЛАДИКА/ОЏА

Гласови: 1 0,8%
  • МЕ ИЗБРКАА,НЕОДАМНА

Гласови: 2 1,6%

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
ме интерсесира лично за нас самите да видеме што профил на работници или безработници ,сме на форумов,се надевам дека администраторитењ нма да речат дка пак е некоа вмровска анкета,ова е меѓу нас,и јас сум ваш

Што е тука исполитизирано
?

Ѕвер :)... Се гледа дека политика е боља тема:)...се фати за крајот на реченицата...
предлагам во анкетата да се стави и категорија студент/вработен... има има..и такви :)

На постдипломски сум на Правен, рано е за работа.

Ѕвер :)... Се гледа дека политика е боља тема:)...се фати за крајот на реченицата...
предлагам во анкетата да се стави и категорија студент/вработен... има има..и такви :)

Ѕверу еден полуписмен...иронии глупости срања...сакав да кажам дека анкета околу вработување нема благе везе со политика

ме интерсесира лично за нас самите да видеме што профил на работници или безработници ,сме на форумов,се надевам дека администраторитењ нма да речат дка пак е некоа вмровска анкета,ова е меѓу нас,и јас сум ваш
na gledam nikakvo ucestvo na politika vo samoto prasanje.samo interna anketa na forumot,za statusot na samite korisnici naforumot.
srekna nova 2009 :helou:

вработен во јавна администрација по претходно сменети неколку агенции во приватниот сектор

Kompanijata koja mi ja isplakja platata e moja....toa bi znacelo..samovraboten??? od...?? 1989.....hu...!!! :)

Требало повеќе опции, ја незнаев каде да се ставам, ама кликнав на вработен :) :helou:

Од 5ти Јануари вработен во приватен сектор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom