Дали се жени за кола?

• Креатор на темата Креатор на темата Saiyaman_zver
  • Време на започнување Време на започнување
зошто да не се добри :) како што има машки лоши возачи така има и женски :smir:

Не е до полот , едноставно некои не се надарени за кола :smir:

Секако дека се за кола , ние кога возиме , возиме предпазливо а додека мажите `лудуваат` по улиците и затоа после се дешаваат несреки...ама сепак , некои се а некои не се надарени за кола :smir:

Секако дека се за кола , ние кога возиме , возиме предпазливо а додека мажите `лудуваат` по улиците и затоа после се дешаваат несреки...ама сепак , некои се а некои не се надарени за кола :smir:
Од што возите претпазливо се дешава ова:

:smir:

A некои се само надарени :vozbud:

Како и да е, со малку посериозен пристап, може да се дојде до солидно искуство и избегнување на гореприкажаните клипови.

има жени што возат многу добро... што се со долгогодишно искуство... али мене искјрено ми е страв со жена да се воза пошо не е тоа тоа... на пр. мајка ми коа ме возеше порано трауми имав од страв... а жената има возено товарно комбе до прилеп(поима неам зашо)... како и да... има некои надарени и со искуство.. али има премногу гуски со возачки ! !

во продолжение се муст до бефоре жена да стане возач или седне зад волан:

1. Мора да биде барем неколку години сувозач на машка особа, односно да го следи момчето , дечкото или мажот како вози, како врти, како паркира, како мењава, а не само да ужива во поколината...СУВОЗАЧ во права смисла

2. ЗАБРАНЕТО ВОЗЕЊЕ СО ШТИКЛИИИИИИ.:nenene:..еј кога ќе видам женски како возат со високи потпетици ауууууффффф....:nesvest:
3. Заборавете на стравот:nesum:
4. Заборавете на нерешителноста- мора да мислиш и да се решиш во момент, во секунда а не среде претицување упсссс или слично
5. РЕТВРОВИЗОРИТЕ СЕ КОРИСТАТ ДА СЛЕДИШ СИТУАЦИЈА А НЕ КАКО МИСЛЕНА ИМЕНКА ИЛИ ЗА ШМИНКАЊЕ :kez:
6. колата има задна шофершајбна, има странични стакла, има жмигавци, има рачна, има брзини, има волан...ме рабирате нели...ТИЕ СЕ ЗА УПОТРЕБА А НЕ ЗА УКРАС...

оваа ви го препорачува една плавуша возач, која долги години беше сувозач и слушаше добро намерни совети:pipi:

5% се тие што знаат да возат убаво другото се е .. катасроФа...

жените се плашат кога возат и поради тоа прават грешки но повеќе собраќајки имаат напревно мажите ,не за друго дека повеќе возат.

Не бе жени не се за коли според мене!!:salut::salut:

Italjanska pogovorka: donna sul volante, pericolo costante...

Prevod: zena na volanot, kostantna opasnost...

Ухахахах не видете вака.. според мене има жени шо возат добро има и некои шо не се споредуваат ни со елементарна непогода!!!

значи пример... еве девојка ми ме има возено 2 3 пати и шо незнае убаво да вози незнае.. за страв да не зборам. доаѓа еднаш да ме собере требаше да идеме на роденден влагам ја глеам десен ретровизор затворен и и викам.. Абее... ретровизоров??? - одговор А не бе не ми треба дој ретровизор ен го користам никад... ( ја се чудам како се пребацува од десна у лева лента ) после 10 мин вожња се престројува од лента у лента ми вика АЈ ВИДИ ДАЛИ ИМА НЕКОЈ --- алоо постојат ретровизори викам чекај има.. ни едно ни две го исече тој позади неа среќа шо не возеше брзо типот па се престрои али престројување од лента у лента за помалце секунда!!! трето... од страв она никад не убацува повише од 3та брзина.. моторон се малтретира бучо шо да ти кажам.. битно трета МАКСИМУМ!!!

друг случај.. со сестра ми у кола да влезам искрено треба иконче да си понесам и да се помолам... нема дупка шо ја промашува.. значи сите дупки се нејзини... мењање на брзиана се проследува со забегавање на колата дали лево дали десно.. ( гледа у мењач додека мења )

шо гледам на факултет колешки како паркираат.. боже боже.. една кола зафаќа 2 места и уште на 2 места им попречува пат да неможат да излезат..

контра на ова

незнам дали знаете ама има шоферка шо вози седмица автобус шо не е за потценување ама баш ич.. да возиш автобус не е ни малце лесно со оглед на тоа на шо се треба да внимаваш а да не зборам плус за нашиве автобуси од ЈСП кои едвај и мажи ги возат некад...

Такси.. мислам дека у рива или сити имаа една девојка шофер.. односно тетка да бидам попрецизен.. ако некој се возел со неа нека каже ја ја имам само видено дека вози такси шо значи дека голем процент на веројатност постои да е добар шофер...

Комшика имам една има едно БМВ постаро ама незнаете... еднаш се имам возено со неа и никад више!!! значи по најобична олица со три две ленти успеава да крене и до 110 ( 90 и е стандардна вожња ) пцуе бетер од мушко.. претица како ке и дојде лева лента десна лента... и така натака..

значи муабетот ми е дека не се за потценување деовјкиве шо возат ама сигурен сум дека барем 50% од нив лошо возат од страв!!!
да не би бил стравот присутен кај нив ке има сигурно по квалитетни шоферки!!!

Жените се за во кола ама легнати на седиште и нозете дигнати високо нагоре, понатаму вие замислете си што и како :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom