Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи, ако морам да станам ќе станам дури и ако сум спиел само 30 минути цела вечер, а ако можам да си допуштам да се успијам ќе си продолжам да спијам.

:toe:Многу често се успивам.....и секогаш доцнам на сабајле на факс.....

секогаш се успивам и после се на брзање никако да станам на време па се да биде како што треба

Сакам да се успиам ама мајками не дозволува.Ми тропа одма ...леле кошмар ми е разбудувањето!!

Никогаш не се успивам. Али кога ме буди мајка ми или алармот, ако знам дека имам уште некоја минута на располагање, верувајте останувам во кревет. Но е се успивам.

обавезно се успивам,професорите ме навикнаа више па не ме запишуваат

Јас еве денес не се успав:) Ајде, да тргне денов. Се читаме вечер некогаш:)

Вечито. Секогаш трчам за да стигнам на време,било да сум поручек или сабајле нашкола. А ќе речиш прекупат ми е школото :kesa:
И за излегвење каснам,и да почнам да се спремам на време ( шо е многу ретко ), пак ќе закаснам....Ама еј,сум се родила една недела покасно,останато ми е од порано ова :helou:

Сабајлево си дозволив 3 snooze и со тоа си продолжив скоро пола саат спиење и за среќа не закаснив.

Реддовно, и дека далеку ми е школото лелее

Да и тоа редовно...Еве денес пак се успав,требаше да станам во 9 ама станав во 1 :tapp:

se uspivam luge i toa mnogu 4esto>> pa re4isi sekoja den i mislam deka ne pomagat nikakvi apcinja golem spanko sum a i 4esto imam insomnija:nesum:

Ретко кога ќе се успијам освен ако сум ептен исцрпен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom