Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пред 2 АМ не сум заспана и станувам во 7, ама и никогаш не преспивам, не сакам време да губам во спиење :nenene:Сакам да го искористам времето дома, во почетокот кога се вработив преспивав и само што ќе се разбудев, дошло време пак за на работа:nesvest:. Сега се навикнав, така да и 3 саати сон ми се доволни (ама да ми ги видиш очиве :kesa:)
П.С. Не се успивам, ептен ретко ми се случува...

Блазе си ти искрено јас сум голема спанка...не можат никако да ме разбудат...На свадба кај братучека прва еднаш за малце немаше да стасам у матично , да не ми се јавеше да ме разбуди...БРУКИИ!!!:kesa:

Многу ретко .. Едино коа сакам да се успивам и си викам ај уште малку :):)

Блазе си ти искрено јас сум голема спанка...не можат никако да ме разбудат...На свадба кај братучека прва еднаш за малце немаше да стасам у матично , да не ми се јавеше да ме разбуди...БРУКИИ!!!:kesa:
ма користи си, изнаспиј си се, одмори си ја душичката, за се има друго време ...јас во средно преспав 4 години, на факс не легнав ИЧ, до 4 лупавме и скокавме и ... по дискотеки, а се разбудувавме рано за на предавања, па другарката ме штипеше за рака да не ми падне главата на маса:pos2:
А сега ми лета времево некако и затоа не сакам да го преспијам:toe:

ма користи си, изнаспиј си се, одмори си ја душичката, за се има друго време ...јас во средно преспав 4 години, на факс не легнав ИЧ, до 4 лупавме и скокавме и ... по дискотеки, а се разбудувавме рано за на предавања, па другарката ме штипеше за рака да не ми падне главата на маса:pos2:
А сега ми лета времево некако и затоа не сакам да го преспијам:toe:

Хаха,добра си!!!Ме потсеќаш на мене...:pos2:

Секако дека се успивам пак ако сум малце "трезен".....од појќе се успивам.:pos2:

Spiev do 14h a koga pocnav so rab sum buden vo 7h porano mnogu mi znacese sonot ama sega spijam po 6h samo i ne mi e napor ednostavno mi e navika :pipi:

Обично еднаш неделно мора да се успијам намерно кога сум прва смена на работа и оправдано ми е, иначе како војник рипам чим го чујам алармот, нема кај мене многу излежавање.

Сабајлево прв пат се успав и тоа станав се облеков и пак демек да легнам да одморам уште малце и заспав. Едвај станав после и со трчање па на бус до факс и пак закаснив.

Скоро цел живот се успивам, ама само коа стануваше збор за средно и сега за на факс, иначе за на работа ретко ми се случувало

хехе јас не се успивам туку ако ми се спие ич не станвам па шо сака нека е :pos2::pos2:

Ретко ми се случува, ептен ретко... ама, во понеделникот ете се успав и не појдов на факс

Никако, најчесто се будам 5 секунди пред да се активира алармот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom