Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Во просек секој втор ден. Го исклучувам алармот без да сетам и си продолжувам да спијам. Цел живот одам прва смена. А еднаш ми се случи да стасам на школо на трети час, а иначе часовите ми почнуваат од 7:30 :tapp:

скоро секогаш :)
кога сум прва смена после неколкуте ѕвонења на алармот станувам или доаѓа некој да ме разбуди

а кога сум втора смена најмалце 30 мин после звонењето на алармот станувам

спанка
shy.gif

Ауу, не. Кога знам дека треба да станам рано, наутро и дека треба да извршам некој обрска, никогаш не сум си дозволила да закаснам,односно да се успијам.
Секогаш за 1 смена на школо си го активирам алармот на мобилниот и доволно ми е само за заѕвони алармот и јас сум веќе станата од кревет.Тоа е затоа што и мува да помине јас ќе се разбудам. Повеќето за ова ми викаат дека не сум спиела цела вечер, но нема врска, јас наутро си станам одморена и спремна за извршување на обрските.

ехее не се брои колку пати сум се успал особено сега кога предаванјата ми се од 8

Случајно никогаш,само може намерно.
Кога ке ми звони аларм редовно се мислам дали да станам или не.
Станувам скоро секогаш,али има денови кога толку ми е топличко под кебенцето што душата ми плаче и ме моли да не станувам и како јас да не ја послушам??:toe:

во последно време станувам и порано отколку што треба , не ми се случило никогаш да се успијам се е тоа некоја пуста навика

Не се успивам само благодарение на мајка ми. Значи чочекот на Ферус ми беше ставен за аларм па не го слушав, а не па обична музика. Кога ѕвони алармот, постојано мислам дека го сонувам тоа, дека ја сонувам музиката и затоа не го ни осеќам. Ама златната моја мајка, да не е она, не знам што ќе правам. Ако треба да станам во 9, она уште од 8 почнува да ме буди, за да можам до 9 да се разбудам.:icon_lol: Секогаш саат време порано почнува да ме дрма, да ме буди, да ми се дере над глава.

Eheeeee obavezno! Ne sakam da stanuvam rano i tocka. Mi se spie be :pipi:
Da ne e majka mi da trca po mene, verojatno bi idela u skolo na 3 namesto na 1 cas :pos2:

Да ме остават сама да се будам еднаш во 2 недели ќе станам на време :pos: Многу често ми се случува да го изгасам алармот и после да не памтам дека сум направила такво нешто, среќа мајка ми ме буди :)

Не се успивам..али смрт ми е кога станувам! Увек ми фалат уште 15-20 минути.
:kafe:

не се успивам зочто спијам до колку сакам :icon_eek:

Доколку будилникот не ме разбуди,многу ретко ке се случи да станам на време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom