Дали сакате конкуренција?

Најубо е кога женската ти има неколку конкуренции
Тоа го прави животот исполнет среќен и интересен.

Па сметам дека конкуренцијата е главен мотив во животот.Ако немаш конкуреција мн работи можеби и немало да ги направиш ...едноставно се натпреваруваш, ги вложуваш сите сили и правиш се за да го надминеш тој некој подобар од тебе, а со тоа си правиш добро и самиот себеси и се издигнуваш на повисоко ниво.Но да не заборавиме во борбата за конкуренцијата успеваат само најупорните, најиздржливите, најмотивираните и сите они кој тоа што го прават не го сметат за залудно.

Проблемот кај мене е што немам конкуренција.
Без разлика дали се работи за возење точак на две тркала ждригање на глас или крадење кајсии од дворот на комшиите ми нема рамен.
Во маало ме прогласија за највлителната личност во последниве 20 може и више години.

Проблемот кај мене е што немам конкуренција.
Без разлика дали се работи за возење точак на две тркала ждригање на глас или крадење кајсии од дворот на комшиите ми нема рамен.
Во маало ме прогласија за највлителната личност во последниве 20 може и више години.
Koga sakas natprevar vo zdriganje na glas i kradenje kajsii:):):)
A inace ne trpam mnoigu konkurencija:)

Pa ja sakam konkurencijata, no ne ja sakam licnosta so mi e konkurencija...znam da se spravam so toa :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

сакам конкуренција, чисто поради мотивацијата.

Сакам конкуренција , сакам да се натпреварувам ,сакам да победувам!
Па досадно е без конкуренција бе:)

Сакам,побрзо се стига од успех.:tv:

Никогаш не сум сакала конкуренција.
А долколку веке ја има...мора јас да бидам конкуренцијата.

Јас не сакам ама луѓето сами сакаат да ми бидат конкуренција, работам за мене а нив да им докажам колку вредам? :toe:

Преку К*РОВ ми е веќе од конкуренција:fuck off:...цел живот иам конкуренти на било кое поле и се ќе направам само за да победам јас не сум научен да губам...имам 1-2 пати изгубено досеа...ама со тек на животот се јавуваат уште конкуренти...шо да праам сеа...ќе се такмичиме...:fajt:

Искрено не сакам конкуренција. Сакам да сум сам на натпреварот. Посигурно идам кон целта без страв и без брзање. Ако има конкуренција пак идам пополека и чекам на грешка од другите и со мала среќа ги прерипувам сите кои паднале и завршувам прв.

Сакам конкуренција, но да е послаб од мене противникот:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom