Дали сакате конкуренција?

Сакам конкуренција,конкуренцијата ми дава многу голем мотив за "победа"...

Нормално...мотивира и помага да се надградуваш во таа област

абе до сега сакав што сакав ама сега кога видов во каков клас сум паднат...НЕ фала. зборувам за на школо, а општо во живото се уште сакам :pipi: тоа ме потсетува на некоја авантура,а јас обожавам авантури

Обожавам, али немам конкуренција барем во МК (за посебна област :) )

сакале или не ја има и мора да ја има, подобро е за нас бидејќи едни од други учиме, секој човек има свои способности и различни искуства и во контакт едни меѓу други си ги разменуваме, а од друга страна па конкуренцијата не мотивриа пвеќе да вложуваме во себе и сопствените способности,

прифаќам конкуренција иако некогаш ми е криво кога некој нешто подобро знае од мене, но секгоаш тоа ми било мотивација како и самата амбиција да вложам во себе за поголемо знаење и подобра личност!

Нормално дека сакам конкуренција. Конкуренцијата ти создава желба да се истакнеш повеќе и со тоа да ги победиш конкурентите. Ако немам конкуренција и бидам најдобар во нешто, тогаш нема да имам мотив за да остварам нешто повеќе.

Сакам ако е конструктивна... На секој му треба ментална гимнастика...

Конкуренција bring it onnn.Како екстремно инатливо створење, инатот често пати ме предовдел во живот но исто така и конкуренцијата.Сама по себе сум борец и она што го почнувам никогаш не го оставам незаврчено, но мала конкуренција чисто за да биде поинтересно и мотивацијата да биде уште поголема не е на одмет.После таа битка крајот е најсладок:pipi:

Jas sum si svoja i nikad ne sum gledala od nekoj drugi pa da se trkam so nekoj za nesto da postignam ili da gi nadminam ili neznam sto toj sto e pameten i dobro igra sekogas ke bide prv zboram za mene licno kao osoba a za konkurencija vo ekonomija da prifakam ako nema konkurencija ke ima visoki ceni i nema da e interesno :vozbud:

Па сакам,тоа ќе ме потикне на некој начин повеќе да се докажувам,да работам..:wink:

Нормално е дека сакам конкуренција ...па не е интересно без конкуренција....би бил најак најглавен најубав сезнајко итн
и така ке биде досадно ке се чуствувам супериорно и опколен со глупаци :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom