Дали сакате кога "јајцата плескаат"?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не е поврзано со темава, ама морав да се умешам.
Должината на вагината у просек е 8-9 сантима, така да повеќето машки стасуваат до матката. Удирањето во грлото знае да биде болно, особено ако се работи за девојче со малку сексуално искуство, или ако не е доволно опуштена, или не и се сака у моментот.

Во тој случај нема потреба воопшто да има секс ебаго, не и ставил некој пиштол на глава... и веќе преминува во блага форма на силување, кога имаш секс?, кога ти се сака и нормлано е да си опуштен самата возбуда ти го прави тоа, хормоните башка, а кога се работи за „девојче“ со мало сексуално искуство нормлано дека и типот нема да запне ко вол за плот, зборам за здрав и искусен секс, ако не почувствувам до крај нема да можам да доживеам оргазам, лично за мене зборам, а на вас останатите можеби и до пола ќе ви заврши работа, секој со своите потреби.

Си биле некој пар и седеле во паркот, и дечкото му вика на женската
- Ај бе да влезам во тебе малце да се стоплиме двајцата, студи ?
- Не може, дури не се земиме тоа нема шанси!
- Абе ај жити мене, до пола барем да се стоплиме
- Ветуваш дека до пола?
- Ветувам бе ! :)
И овај влегол цел во неа(машки договор :D), и оваа и се бендисало многу и му вика
- Ај влези цел !!! побрзо
- Аааа не, договор си е договор :drk:

Ова за вас ебачишта :D :D :D малце мајтап да напрајме... :D

Си биле некој пар и седеле во паркот, и дечкото му вика на женската
- Ај бе да влезам во тебе малце да се стоплиме двајцата, студи ?
- Не може, дури не се земиме тоа нема шанси!
- Абе ај жити мене, до пола барем да се стоплиме
- Ветуваш дека до пола?
- Ветувам бе ! :)
И овај влегол цел во неа(машки договор :D), и оваа и се бендисало многу и му вика
- Ај влези цел !!! побрзо
- Аааа не, договор си е договор :drk:

Ова за вас ебачишта :D :D :D малце мајтап да напрајме... :D

Хехе, ова ме потсеќа на резил приказните од Марко Цепенков (интерпретирани од Џумерко): Моме, ако ти го клам до првата зарешка че родиш богато дете, ако ти го закачам до втората зарешка детето че ти биди ни богато ни сиромашко, а ако ти го начукам до кочанка че родиш сиромашко дете. Момето рекло ај до првата зарешка, ама после тоа работите бегаат од контрола и така. :гик:

Незнаев дека има ваква тема хахаха.. кога сум опуштен при секс и кога ми се полабави секогаш плескаат :pos: тогаш свршувам како луд за неколку секунди. Добар афродизијак ми е :D

Ја воопшто несакам да плескам некоја со јајца бидејки после многу болат јајцата

Да ви кажам до сеа неколку девојки ми кажале дека им е поубаво кога плескаат јајцата - поголемо задоволство било. Може кај нив ама мене после некое време ме болат...

Сакам.

yellow-octopus-ting-ting-3.jpg

Да ви кажам до сеа неколку девојки ми кажале дека им е поубаво кога плескаат јајцата - поголемо задоволство било. Може кај нив ама мене после некое време ме болат...
Јас досега само една таква запознав и тоа уште средно кога бев. Нон стоп ми повторуваше дека многу ја палело плескањето на јајцата. Јас до ден денешен неможам да сватам како таква ствар може да пали некого :)

Јас досега само една таква запознав и тоа уште средно кога бев. Нон стоп ми повторуваше дека многу ја палело плескањето на јајцата. Јас до ден денешен неможам да сватам како таква ствар може да пали некого :)

I stimuliraat klitoris, ete taka ja pali.

Повеќе ги сакам пржени. На око.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom