Дали почитувате туѓи мислења?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Само ако се нормални.
На оние кои мислат дека се Наполеон ,не ги почитувам ( молам да не се мисли дека мислам на премиерот).:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Нормално ... неможат сите да го имет истото мислење ко мене.:smir:

Почитувам како не. Има мали исклучоци. На пример дека ГНР се најдобар бенд или Чорба биле рок бенд. Е тука не почитувам.

Почитувам туѓи мислења. Не почитувам туѓо незнаење/неинформираност/сељачизам. Овие три најчесто се ставаат под иста капа како и мислење за определена работа, се со цел да се оправдаат. И со ниедна друга причина. Преку кур од такви луѓе.

Како мал многу и тоа сечии мислења. Така бев воспитан јебига...Сега посебно тие што се однесуваат за личен живот ама не ги рецкам 2%. Туѓото мислење се базира на туѓо искуство и често неможе да се примени во нашиот живот.

нормално дека да...освен сеа ако се до толку нереални и абсурдни што немаат благе везе... тогаш...

Да, имам целосна почит кон туѓи мислења. Али не клавам баш на дикат све, да ќе го сослшам и ако држи место муабетот ќе продолжам ако не ке прекинам.

Да. Ама ако се ептен надвор од контрола Не :)

Почитувам, се разбира доколку не е од некој со скриени намери

Туѓи само од луѓе кои ме интересира да им слушнам мислење. Луѓе кои знам дека ќе ми дадат друга перспектива на мојот проблем или што и да е, перспектива која знам дека мене нема да ми текне.

Само на попаметни од мене, а ретко се наоѓаат такви. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom