Дали планирате да се откажете некогаш од играње WoW?

• Креатор на темата Креатор на темата slobbo
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш планирате да се откажете од WoW?

• Вкупно гласачи
    6
  • Гласањето е завршено на .
Не бе.... едино од вов можеш да се откажеш ако се навчечеш на Дота или некоја друга заразна игрица...а да бришеш карактери е лош избор...боље шитни аккто... ке земеш некој денар
тонка,најубав лек за вов ти е да искочиш со пријатели да се проакаш негде или да бркнеш некоја девојка...пошо а дота а вов исто ти е..

Пред 2-3 години играв многу кога почнав.Фрлав многу пари у писитворница бидејќи немав нет тогаш дома.И почнаа моите да идат у банкрот и престанав да играм.И веќе никогаш нема да почнам пак не ми се пројавува желба.:wink:

^ sea si 15 ... a koja majka na 12,13 god bi davala po 800 denari ti da se kurcish na igrici mesecno ?
hint: 800 den samo za acc.

Кога ќе ги снема приватните сервери
ни под разно не давам пари за retail пак

Кога ќе ги снема приватните сервери
ни под разно не давам пари за retail пак

Пак? Значи веќе си играл ритејл. Работава, го продадов ферарито за да си купам фичо..........

Можам кога сакам да се откажам Сега можам да кажам ДОСТА Е.
Ама неќам. Интересно е.
Играва не ми го нарушува животот, значи имам време за девојка, за другари и за се.
И што е најважно, сите ми се петки :)
Играва е само за луѓе со карактер. Додека не кажеш ДОСТА Е...ни Чак Норис не ти помага.

100 pati se imam otkasano i pocnato ne igrav od maj mesec denovive pak staviv karticka ke poigram nekoj mesec zimava krasta e ova nema otkazuvanje :D

Играв на близард...плаќав акаунт, па го откажав...потоа играв на поголеми пиратски сервери и ми се скурчи не ми е интересна и ја избришав..

тонка,најубав лек за вов ти е да искочиш со пријатели да се проакаш негде или да бркнеш некоја девојка...пошо а дота а вов исто ти е..
Па не баш... Дота моеш да поиграш саат или два и да изгасиш, не си врзан на столчето 10 саати ради некоја инстанца како у WoW :)

Се откажав уште летото, беше тешко и досадно ама тое.Играв скоро по цел ден... Ги избришав сите херои 6-7 80 левел, ја избришав играта од компјутер и толку, сега ми е поубо. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom