Дали планирате да се откажете некогаш од играње WoW?

Дали некогаш планирате да се откажете од WoW?

• Вкупно гласачи
    6
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
jas se nemam logirano od 20 januari no sepak postoi rizik posto akauntot ne mi e expired uste 1 nedela imam, ako ja pominam ovaa nedela uspesno mislam deka nema pak da sednam da ja igram igrata, a i nemam pricina da ja igram posto ne mi ostana nisto sto da pravam vo nea

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Играм WoW 2 години и планирам ама незнам како да се откажам. Дајте помогнете xD
Парите не се во прашање пошо не играм на оригинал туку на пиратскиве.
Пробав и со бришење на играва ама не бива ни тоа, пак ја инсталирав :)
што гледате на пиратски сервер, ај да играше на оригиналните па да се откажеш заради некои причини сваќам али пиратските нема никогаш да бидат како оригиналните сервери, а тоа како да се отка
еш, извади го кабелот од струја и дај му го на некој другар и кажи му да не ти го дава едно 10 дена и ќе се откажеш :vozbud:. Јас се откажав од оригиналните уште од јуни, поради тоа што немав што да правам и досадно стана више но ипак ме копка пак да почнам но секој ден си викам во себе не јок, више пак никад, зараза поголема од цигари е :)

The Healer

Исцелителот
Член од
19 февруари 2009
Мислења
139
Поени од реакции
7
Јас престанав да играм, ако онака те интересира... :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Готов сум да се откажам, од ко зедов се шо можи да се земи PVP , а PVE го имам најважното ( оружјето од Kel'Thuzad ), веќе ми се одигра играта. А ко видов на тест realm-от како ке биди Ulduar со пачот шо треба да излези за некој месец, уште толку ми се одигра.

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
ne e tesko da se otkazete samo DELETE na char i Acc i gotovo... inaku mn glupava igra ednostavno igrata e nevozmozna...jas ja otkazav imav 3char 70 lvl i na site delete

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Се откажав затоа што ми стана досадно се тоа пак тоа:pred:

Член од
30 јануари 2009
Мислења
72
Поени од реакции
3
Неам играно 1 месец и ништо не ми фали... Едноставно играм за забава и да тепам време...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
ja otkazav letovo, posle 3 godini intenzivno propustanje sekakvi nastani vo real life.... se zivo i divo ispominav i na kraj so ... mi skurci koa ja izvadija wotlk

Fatal

Почетниче
Член од
23 ноември 2008
Мислења
110
Поени од реакции
7
Јас играв 2 години и бев меѓу најдобрите 10 на серверот,имав Night Elf Rogue,aма после се откажав.

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
otkazuvajte se dodeka imate vreme!!!
toa ne e igra tuku droga sto ti go ebe zivotot!!!

otkazuvajte se dodeka imate vreme!!!:)))
(Od licno iskustvo vi zboram)

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
Не бе.... едино од вов можеш да се откажеш ако се навчечеш на Дота или некоја друга заразна игрица...а да бришеш карактери е лош избор...боље шитни аккто... ке земеш некој денар

Kajgana Shop

На врв Bottom