Дали пишувате брзо на тастатура?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Јас брзо пишувам,ама расипана ми е тастатурава,додека стиснам едно копче...По брзо пишувам на кирилица отколку латиница,навикнат сум...Пишувам со 9 прста, 8 на букви,1 на space...

Па не пишувам баш споро.Иако побрзо пишувам кога е латиница.Али тоа ни е во гени дома.Сите брзо пишуваме.

пишувам доста бргу, научив од квизовите на IRC, рекорд:1.9 сек(нз кој збор беше(на квиз))

brzo i toa so retki greshki
nekade 200 zbora na minuta mavam ako znam so sakam da pisuvam...ali nekogas znam i da se vleckam da me fane mrza ili ako mi se ladni racete po 50-60 samo

Муња! Башка и ми се погоди тастатурава, многу краток од на дугмињата има.

па не најбрзо ама прилично брзо! Со тек на време се побрзо. Порано ја користев само за играње, но сега се повеќе се усовршувам!

Sea nemam supermen brzina, ama prebrz sum, posto gledam vo monitor i pisuvam istvoremeno.

mysmilie_2249.gif
јас и без да гледам во монитор пишувам малку побавно од брзината на Супермен
mysmilie_2249.gif

Јас не ги користам палците (освен за space) и малите прсти... Другите да.

Палците освен за спејс се користат и за VBNM дигмињата, а малите прстиња за ентер, шифт, контрол, бекспејс, капс и таб. Ау да, и Алтот се фаќа со палците.

Може да се каже дека претерано брзо пишувам,немора ни во тастатура ни во монитор да гледам што пишувам :)

може да се каже брзо, а и не гледам во тастатурата... чат пат се загледувам во тв и пишувам... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom