Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako ne e svesen sto pravi, namesto da ja izneveruva devojkata neka otide vo zooloska i neka ja gushne meckata. Pa neli e pijan i neznae sto pravi ????????
Не дирај мецу за пицу...
Нормално дека го оправдува... пијан си ебаго од кај знаеш што праиш другиот ден и така не се сеќаваш на ништо.... од пијаниот и лудиот бега мореее....

)
) законот вика дека кривично е одговорен оној кој со употреба на алкохол, дроги или на друг начин ќе се доведе во состојба во која не можел да го сфати значењето на своето дело или да управува со своите постапки, ако пред да се доведе во таа состојба, делото било опфатено со неговата умисла или во однос на тоа дело кај него постоела небрежност :tv: Правниците институтов го нарекуваат Actiones liberae in causa 
СИДА, подувано стомаче од прејадено гравче, еден куп болешчини од спектарот на ППБ... Повеќе од ова не е потребно :nerv:Мене па баш ме е интересно да се "плеснам" со некого "на пијано". Тогаш се ми поминува, а нешто кога не се сеќаваш дека си го направил-исто како да не си го направил...плус и ако другата страна НИКОГАШ не дознае дека си го това направил...има ли у опште докази дека нешто се случило?
Нормално дека го оправдува... пијан си ебаго од кај знаеш што праиш другиот ден и така не се сеќаваш на ништо.... од пијаниот и лудиот бега мореее....