Дали оргијашење е понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Ne be!
Ama prvin da te zenime, posle drugo!
Godinite idat, za zenacki, za orgii ima uvek vreme!
Plus, ima i eftini bricevi vo Carrefour, dodusa bugarski, ama bricat

Ааа добро. Постар човек јас секојпат слушам.
Прво женачка, после забавата со повечко невести наедн'ч, и без пендреци...

А за бричејне, селски бербер викам со балтија да ме бриче. Како шо е ред и адет. ;)

А за бричејне, селски бербер викам со балтија да ме бриче. Како шо е ред и адет. ;)
Pozajmi baltijata za Alkicava nestrizena vo nodZenca...pa ke bide i orgija i zenacka za tebe!
Ee swing ako trebe

Луки не го слуши Дивајдер оти он ништо не знаа. Јас питам дали имало групњак, он жени ти месте. И не се бричам ич не ме терајте, пос ќи треба пари за хулхопки да давам, а скап живото.

Луки не го слуши Дивајдер оти он ништо не знаа. Јас питам дали имало групњак, он жени ти месте. И не се бричам ич не ме терајте, пос ќи треба пари за хулхопки да давам, а скап живото.
Шо ќе се бричиш па пари за хулахопки па за бричови итн .
Шурењето е многу поефтина варијанта,една бала слама ја распалуваш и рипаш преку огинот додека не ги добиеш посакуваните резултати.
За само 20 денари имаш мазна кожа и слој на саѓи кој се далеку подобри и по естетски од било кој хулахопки.

Шо ќе с бричиш па пари за хулахопки па за бричови итн .
Шурењето е многу оефтина варијанта,една бала слама ја распалуваш и рипаш преку огинот додека не ги добиеш посакуваните резултати.
За само 20 денари имаш мазна кожа и слој на саѓи кој се далеку подобри и по естетски од било кој хулахопки.
Првин ти, па јас по тебе.

Kako za kogo Alkice...okolu orgijata!!

A za zenackata na Luki, on si saka! Za posle da si ima i za doma i za ponadvor!!

Eh, Alkice, vunice!
Toplo e, so vuna, ama potoplo pod jambolija i svilen carsav!

Постар е. Требе почит.
А за пари не се секирај. Ќе родат сливите и вај година. :)

Kako za kogo Alkice...okolu orgijata!!

A za zenackata na Luki, on si saka! Za posle da si ima i za doma i za ponadvor!!

Eh, Alkice, vunice!
Toplo e, so vuna, ama potoplo pod jambolija i svilen carsav!

Така е. Сакам да се скрасам сос невеста. Ако не, со брачет ми се договорииме да одеме по Албанки. Јас кажах, чаршафо оздоле ладе, јамболијата озгоре топле. :-)

А групен дали е имало, не знам.:(

Луки бе! Јас те мислев за домаќин човек, затоа и те запросив, он и по Албнки отиде и се изоргијаши, а јас бев спремна за тебе розовите и долги нокти да си ги извалкам со кал... :(

У јебига...да го викнеме Let 3 он си сака небричени ;)
Шо има поромантично по секс да си лежиш до женската и полсат си вадите влакна од уста и погодувате... ова е од нозете... ова од под мишка... ова од грбот... ова ....

Луки бе! Јас те мислев за домаќин човек, затоа и те запросив, он и по Албнки отиде и се изоргијаши, а јас бев спремна за тебе розовите и долги нокти да си ги извалкам со кал... :(

Со сета почит, ама ти не идеш у Подареш. Најозбилно.
Јас сам оште истио домаќин човек, неженен, без Албанка, и без оргии.

А за пари не се секирај. Ќе родат сливите и вај година. :)

Луки, нема толко сливи на свето колку што може жена пари да потроше. Тава чудо е нешто како црна дупка, буквално и фигуративно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom