Divider
Seraphim
Не е само он.![]()
Luki, ti za orgija li si ili za zenacka?
Ne be, ja ne mizam, bas zatoaДа беее на мижење. Не е до гледањето до допирот е. После ќе викаш, абе не сум педер, женско беше, само влакнесто.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е само он.![]()
Ne be, ja ne mizam, bas zatoaДа беее на мижење. Не е до гледањето до допирот е. После ќе викаш, абе не сум педер, женско беше, само влакнесто.![]()

Едното нешто не го исклучува другото нешто. Или грешка сам?Luki, ti za orgija li si ili za zenacka?

Pozajmi baltijata za Alkicava nestrizena vo nodZenca...pa ke bide i orgija i zenacka za tebe!Ааа добро. Постар човек јас секојпат слушам.
Прво женачка, после забавата со повечко невести наедн'ч, и без пендреци...
А за бричејне, селски бербер викам со балтија да ме бриче. Како шо е ред и адет.![]()
Луки не го слуши Дивајдер оти он ништо не знаа. Јас питам дали имало групњак, он жени ти месте. И не се бричам ич не ме терајте, пос ќи треба пари за хулхопки да давам, а скап живото.Ааа добро. Постар човек јас секојпат слушам.
Прво женачка, после забавата со повечко невести наедн'ч, и без пендреци...
А за бричејне, селски бербер викам со балтија да ме бриче. Како шо е ред и адет.![]()
Шо ќе се бричиш па пари за хулахопки па за бричови итн .Луки не го слуши Дивајдер оти он ништо не знаа. Јас питам дали имало групњак, он жени ти месте. И не се бричам ич не ме терајте, пос ќи треба пари за хулхопки да давам, а скап живото.
Првин ти, па јас по тебе.Шо ќе с бричиш па пари за хулахопки па за бричови итн .
Шурењето е многу оефтина варијанта,една бала слама ја распалуваш и рипаш преку огинот додека не ги добиеш посакуваните резултати.
За само 20 денари имаш мазна кожа и слој на саѓи кој се далеку подобри и по естетски од било кој хулахопки.
Извини но јас сум маж, а и атеист не практикувам такви паганско естетски ритуали.Првин ти, па јас по тебе.
Kako za kogo Alkice...okolu orgijata!!Луки не го слуши Дивајдер оти он ништо не знаа. Јас питам дали имало групњак, он жени ти месте. И не се бричам ич не ме терајте, пос ќи треба пари за хулхопки да давам, а скап живото.
Постар е. Требе почит.Луки не го слуши Дивајдер оти он ништо не знаа. Јас питам дали имало групњак, он жени ти месте. И не се бричам ич не ме терајте, пос ќи треба пари за хулхопки да давам, а скап живото.

Kako za kogo Alkice...okolu orgijata!!
A za zenackata na Luki, on si saka! Za posle da si ima i za doma i za ponadvor!!
Eh, Alkice, vunice!
Toplo e, so vuna, ama potoplo pod jambolija i svilen carsav!

Шо има поромантично по секс да си лежиш до женската и полсат си вадите влакна од уста и погодувате... ова е од нозете... ова од под мишка... ова од грбот... ова ....У јебига...да го викнеме Let 3 он си сака небричени![]()
Луки бе! Јас те мислев за домаќин човек, затоа и те запросив, он и по Албнки отиде и се изоргијаши, а јас бев спремна за тебе розовите и долги нокти да си ги извалкам со кал...![]()
А за пари не се секирај. Ќе родат сливите и вај година.![]()