Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Seksot e opstenje so vistinite.
Sto poveke seks, poblisku do vistinata...a taa e edna so poveke lica....elem, orgija.
Курвите треба да добијат статус на светци тогаш во христијантвото.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Seksot e opstenje so vistinite.
Sto poveke seks, poblisku do vistinata...a taa e edna so poveke lica....elem, orgija.
Педер глуп, Марија Магдалена што е ?Курвите треба да добијат статус на светци тогаш во христијантвото.
What he said!!Педер глуп, Марија Магдалена што е ?
Веќе си го имаат статусот светици,нема потреба од некое педерче да дава такви предлози.
Абе остај педерска работа,не само тоа дојдовне до степен жени да кажуваат шо е мушко а педерана да кажува шо е шо, а не знае дека еден од смртните гревови е на курва и арабаџија да не им се плати за добиена услугаWhat he said!!
Dojdofne do stupanj gejonja da kazue za risjanstvo!!!
Taka de!Абе остај педерска работа,не само тоа дојдовне до степен жени да кажуваат шо е мушко а педерана да кажува шо е шо, а не знае дека еден од смртните гревови е на курва и арабаџија да не им се плати за добиена услуга
Г’зот му се пуни, ама главата не.Taka de!
Pederska rabota!
Ne ja posakuvaj zenata na komsijata (bespari)!
Dzabe li e receno: plati, pa klati!
Nekome lakse u dupe nego uglavuГ’зот му се пуни, ама главата не.
Педер глуп, Марија Магдалена што е ?
Веќе си го имаат статусот светици,нема потреба од некое педерче да дава такви предлози.
.Хехехе, дојди и ти, па ќе узнаеш.I bidna li grupnjak? Ili samo na muabet da se najdete?
Не можам, не ми се бричени нозете.Хехехе, дојди и ти, па ќе узнаеш.
П.С. Кај пак се умешуем у муабет кога имам работа. Ај, до после.
СНГ
Да беее на мижење. Не е до гледањето до допирот е. После ќе викаш, абе не сум педер, женско беше, само влакнесто.