Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заебанции од тинејџерски години, имаше будали и после 2 недели чешање и нервози. Како народната трпела баба за убавинаЌе земиш смокви ќе го истискаш на к*рот тоа белото што е во смоквите и![]()
Мене едно не ми е јасно, што е филмов со големината, колкав ти е толкав, нема надградба за господинот, дијл вит дет.
Е брат ми го излажаа така како помал, цела недела у чаша со вода го држеше...Познавам еден шо напрај така... и знам шо му се деси![]()
па големината на половиот орган и висината се едни од поголемите комплекси кај мажитетака да има доста луѓе што се срамат од тоа... па на крај краева не сме сите совршени
![]()
Мерката се вика" таман"....меѓутоа проблемот е што кај вас жените никогаш не е "таман"Да де, оти има по некој совршен![]()
![]()
Мерката за пенис се нарекува ,,таман,,.![]()
Мерката се вика" таман"....меѓутоа проблемот е што кај вас жените никогаш не е "таман"....секогаш има едно "ама "
Упс....прашањето ти е од љубопитност или сакаш да помогнеш, поставувачот на темата да ја дознае добитната комбинација ..А ти ги проба сите жени па знаеш?![]()