Zdravo, dali mozhe da mi dadete vashi mislenja, za zgolemuvanje na penisot, i kolku e normalnata golemina na istoto... Vi blagodaram !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa da ti kazham iskreno... koga i da padne muabet so moite prijateli, drugari vo vrska za seks so devojki i sl , site kazuvaat deka im se bash taka ko so kaza 21... toa mie malku cudno, ama vaka na pocetokov ko da svakjam deka ne e problemot do meneГоспод.
едит: Бар според интернетов од 12-16 ? +- ...а според македонските алфа мажјаци , 21 +![]()
Pa da ti kazham iskreno... koga i da padne muabet so moite prijateli, drugari vo vrska za seks so devojki i sl , site kazuvaat deka im se bash taka ko so kaza 21... toa mie malku cudno, ama vaka na pocetokov ko da svakjam deka ne e problemot do mene![]()
Abe pa shto znam ebago shto imash da se sramish od toa shto go imashа ти стварно мислиш дека некој ке ти признае дека му е 14-15-16?дај не зезај
нормално е сите да додаваат по некој сантиметар во муабет
![]()
Abe pa shto znam ebago shto imash da se sramish od toa shto go imashHahah ok sega mi e jasnoo... site Filmadzii
![]()
не ти е пенисот мал него девојките со кои досега си имал интимни односи имале големи вагиниZdravo, dali mozhe da mi dadete vashi mislenja, za zgolemuvanje na penisot, i kolku e normalnata golemina na istoto... Vi blagodaram !
Можеби ја отворил темата да види која од девојките ке се залета по сантиметриА ти ја отвори темава за утеха или за да ги испљукаш јавно другарите шо се фалат дека им е "21 cm"?
Zdravo, dali mozhe da mi dadete vashi mislenja, za zgolemuvanje na penisot, i kolku e normalnata golemina na istoto... Vi blagodaram !