Дали некој бил кај г-дин Селман Минтас...

• Креатор на темата Креатор на темата Мартинезз
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2013
Мислења
4
Поени од реакции
3
Сакам да прашам дали некој го посетил г-дин Минтас и какви мислења има за него ви благодарам за дадените одговори...:)

Со оглед на тоа што очигледно се работи за лик од типот на Иван Исцелител и Дуле гледачот, ја праќам темава во мистерии, па модераторот нека одлучи што со нејзе.

Не лекува од ништо. Лаже. Не постојат такви ствари како натприродни болести и маѓиски работи. Не тврдам дека е измамник но сепак, контрадикторно ми е како типов тврди дека не постојат пророци, јасновидци и надри лекари а истовремено тврди дека тој има способност да ги лечи луѓето од маѓиите на истите..

Исто како што Иван Исцелител тврди дека не постојат видовити и бајачи. Само тој секако ги поседува тие натприродни способности кои се реални и можат да помогнат. Лесен начин да се набеди конкуренцијата на пазарот.

Многу е лесно да лечиш болести кои не постојат.
Еве и јас ја имам истата способност.
Ако дојдеш со поплака дека имаш натприродна болест ќе ти ја излечам со помош на Куранот или Библијата.
Ако болеста е од медицински карактер ќе те пратам на доктор.

Не лекува од ништо. Лаже. Не постојат такви ствари како натприродни болести и маѓиски работи. Не тврдам дека е измамник но сепак, контрадикторно ми е како типов тврди дека не постојат пророци, јасновидци и надри лекари а истовремено тврди дека тој има способност да ги лечи луѓето од маѓиите на истите..

Исто како што Иван Исцелител тврди дека не постојат видовити и бајачи. Само тој секако ги поседува тие натприродни способности кои се реални и можат да помогнат. Лесен начин да се набеди конкуренцијата на пазарот.

Многу е лесно да лечиш болести кои не постојат.
Еве и јас ја имам истата способност.
Ако дојдеш со поплака дека имаш натприродна болест ќе ти ја излечам со помош на Куранот или Библијата.
Ако болеста е од медицински карактер ќе те пратам на доктор.
Знаеш што е најстрашно? Што луѓе ќе се бафтаат по вакви надрилекари додека болеста е во почетна фаза, па кога ќе видат дека не се подобрува ништо, ќе отидат на доктор и кога веќе ќе е касно и докторот индиректно ќе им каже касно е, докторот ќе е крив оти не сакал да помогне. Е ова ме иритира.

хахаха еден човек ми каживаше за него а јас не му верував па затоа сакав да прашам дали некој бил таму иначе јас немам никаков проблем туку сакам да дознаам нешто повеќе за овие работи може и јас ке се занимавам со ваков бизнис во иднина гледам поплатено него да имас холдинг хахахахаахахахаххахахах .....

Не, јас не сум бил сеуште кај г-дин Селман Минтас

Пријателов треба да оди да се фрли во Вардар, додека е со време. :cautious:

Дали си сериозен дека веруваш у ова?
ЕДИТ: џинови влегувале у телото од играње нашминкани и дотерани у диско и затоа има болести. WIN. ќе го гледам целото видео коа ќе имам време, гарант е полно со смеи

Вчера бев, ми даде една плава течност и ми рече да ја пијам пред ручек, после јадење. Ќе ме ослободила од разните негативни влијание на лошите и злобни демони кои шетаат околу нас во човечка форма. Исто, ми даде капа да ја носам кога ќе минувам покрај митинзи. За да не ми мрзнат ушите де. Ногу добар човек се ми погоди на топката и на лаптопо, дури ми кажа кој линк последен го бев објавил на Фб. Страшно :confused:

Што уште не ќе излезе како тема кај мене, битно AlternativeF не дава шанса за алтернативната медицина :(((

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom