Дали некогаш ви се случило да се "закочите'

• Креатор на темата Креатор на темата Фити
  • Време на започнување Време на започнување
Уффффф колку пати ми се има случено тоа....

најчесто на хемија(и така не сум многу сигурна у моите одговори па уште да ми даде некое формулиште да израмнам)

или пак физика(жути такво остро коо ке ме погледне оти не ја знам задачата а одам на натпревар и изваде ме на табла а мене колку се 2 и 2 не ми текнуе не пак нешто посложено).

Ооооо па дали се има случено. Посебно нашколо кога ќе ја имам научено скроз лекцијата, ќе заборавам еден збор и отиде се од рака:nesvest:
И исто така мн често ми се случуе да се здркам у друштво кога сакам нешто брзо да кажам :)

ми се има случено и тоа многу пати

Ми се случува...и вообичаено спамам "оваквооооо":kesa:

Се иам кочено неколку пати али оследно беше по географија коа стаи 2 а знаев 4 барем ама ептен се здркав неможев реченица да составам асална...

Сега учиме едни латински имиња по биологија.. ги знам сите... но кога ке излезам пред професорката... ме фака струја.. неможам да мрднам... ми се има случено мн пати ... јебига.. :toe:

еее колку пати особено во средно ми се случуваше на историја. се плашев од професорот и колку и да знаев секогаш се кочев и денес кога ке го сретнам срам ми е добар ден да му кажам ама тоа е:toe:

Еднаш идеме со еден другар во 5-6 одделение да го излажеме наставникот по физичко демек требало на забар да идеме за да не пушти дома,и кога дојдовме пред салата во која предаваше тој ,го викнавме надвор и јас почнав...Нас нас нас нас наставник ке м м може да не пушшшштите да одиме на зззабар.И сите околу мене што беа се згазија од смеење,али тоа е,страв.:wink:

Еј ми се има случено така да се закочам.
Like what ?What happend?When?Why?А?
Обично кога од нигде никаде ќе ми се случи нешто неочекувано и има неколку секунди delay:toe:

Ми се случува кога сум премногу заморен да не ми текуваат зборовите што сакам да ги кажам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom