Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш кога сакав да ја фатам за цицка ме удри по рака..

Тешка рака имам ако удрам свашта ќе биде :) Само да не почне Афоризми да ми кажува.

Шала на страна, не би удрил никад женско.

Тешка рака имам ако удрам свашта ќе биде :) Само да не почне Афоризми да ми кажува.

Шала на страна, не би удрил никад женско.

Nisho druzhe, ne si mazh, chim ne ja pleskash..

Ми се јави другар да ме праша дали доаѓам на неговата свирка, од пуста љубомира што реков дека доаѓам, почна да дрнда,и да ме навреедува, чине божем на еб**е ќе идам,.. така ли!? - плаассс!!!! Штама. :D

А падна еб**е ?

Go udriv bivsio pred negovata bivsa...nz ni jas zosto go udriv ama toj mi vrati i po nekoe vreme sledese lubomorna scena od negova strana i mi vrza samar i togas mi stana bivs :angel:[DOUBLEPOST=1430705883][/DOUBLEPOST]Go udriv bivsio pred negovata bivsa...nz ni jas zosto go udriv ama toj mi vrati i po nekoe vreme sledese lubomorna scena od negova strana i mi vrza samar i togas mi stana bivs :angel:

Go udriv bivsio pred negovata bivsa...nz ni jas zosto go udriv ama toj mi vrati i po nekoe vreme sledese lubomorna scena od negova strana i mi vrza samar i togas mi stana bivs :angel:[DOUBLEPOST=1430705883][/DOUBLEPOST]Go udriv bivsio pred negovata bivsa...nz ni jas zosto go udriv ama toj mi vrati i po nekoe vreme sledese lubomorna scena od negova strana i mi vrza samar i togas mi stana bivs :angel:
Како полуматурата ?

Шпанска серија. Тук дај од то саќето да сркниме нешто, мојт?

Последно уредено:
Никогаш не сум кренала рака на него, ни пак планирам.
Иако на моменти многу ме нервира, не заслужува никој да биде удрен.

хаха со праските
мајка му ме нервираше - тој ми ја донесе и ми ја остави да ме нервира , и како што излезе таа затвори врата праските беа на дофат = торпедо :)
среќа праските беа меки
среќа овој не тепа жени да беше некој друг ќе ме убиеше :)
утредента вика ти купив две кила муниција...

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
хаха со праските
мајка му ме нервираше - тој ми ја донесе и ми ја остави да ме нервира , и како што излезе таа затвори врата праските беа на дофат = торпедо :)
среќа праските беа меки
среќа овој не тепа жени да беше некој друг ќе ме убиеше :)
утредента вика ти купив две кила муниција...
Леле дома да ми бешеее ќе те сакатев од мањее:D
Со праски бе :pos: не си саглам.
Ко ќе шлакнит та праската ко шо е мека парампарче све.
:D

Никогаш (сестрами не се рачуна), ама некад како ме вади од кожа морам да избегам во друга просторија или да излезам за да не направам некои срања...

Инаку бивша ми ја згазив со кола, секако ненамерно беше :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom