leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Види кимоното дали ти е уште во шкаф.Имам слушнато дека сум ја тепал.
Мене не ми текнува, искрено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види кимоното дали ти е уште во шкаф.Имам слушнато дека сум ја тепал.
Мене не ми текнува, искрено.
Тешка рака имам ако удрам свашта ќе бидеСамо да не почне Афоризми да ми кажува.
Шала на страна, не би удрил никад женско.
Ми се јави другар да ме праша дали доаѓам на неговата свирка, од пуста љубомира што реков дека доаѓам, почна да дрнда,и да ме навреедува, чине божем на еб**е ќе идам,.. така ли!? - плаассс!!!! Штама.![]()
Фати си дечко и тепај гоШала на страна, не би удрил никад женско.
Како полуматурата ?Go udriv bivsio pred negovata bivsa...nz ni jas zosto go udriv ama toj mi vrati i po nekoe vreme sledese lubomorna scena od negova strana i mi vrza samar i togas mi stana bivs[DOUBLEPOST=1430705883][/DOUBLEPOST]Go udriv bivsio pred negovata bivsa...nz ni jas zosto go udriv ama toj mi vrati i po nekoe vreme sledese lubomorna scena od negova strana i mi vrza samar i togas mi stana bivs
![]()
Шпанска серија. Тук дај од то саќето да сркниме нешто, мојт?Go udriv bivsio pred negovata bivsa...nz ni jas zosto go udriv ama toj mi vrati i po nekoe vreme sledese lubomorna scena od negova strana i mi vrza samar i togas mi stana bivs[DOUBLEPOST=1430705883][/DOUBLEPOST]Go udriv bivsio pred negovata bivsa...nz ni jas zosto go udriv ama toj mi vrati i po nekoe vreme sledese lubomorna scena od negova strana i mi vrza samar i togas mi stana bivs
![]()
Леле дома да ми бешеее ќе те сакатев од мањеехаха со праските
мајка му ме нервираше - тој ми ја донесе и ми ја остави да ме нервира , и како што излезе таа затвори врата праските беа на дофат = торпедо
среќа праските беа меки
среќа овој не тепа жени да беше некој друг ќе ме убиеше
утредента вика ти купив две кила муниција...