Дали некогаш сте биле ограбени?

• Креатор на темата Креатор на темата Nina
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
Два мобилни апарати во рок од 6 месеци... Двата пати се работеше за забави на кои бев невнимателна со ташните. Кога требаше да си одам, погледнувам внатре во ташната...Гледам само Септолете ми оставиле(се грижат за моето здравје). И новчаникот ми го собрале, таман колку да немам пари да си ги платам пијачките... Инаку, онака холивудски ме немаат ограбено.

сега брзо ми го зедоја мобилнио..ц ц го остајф на маса дома немаше никој..заклучиф и заминаф да играм фудбал..ама џамот да ти бил отворен..и ете ти...неам мобилка сеа..ама че си купуем сеа

Dosega fala bogu mi se nema deseno da mi zdiplat nesto.Mada sum dosta raseana vo posleden period no sepak otvaram oci kaj mi se klucevi,mobilen i novcanik so pari.

dvata tocaci mi gi ukradoa vo eden mesec,ne mi e do tocakot tuku bese poklon od draga licnost.

Кога бев мала често ми снемуваше молив, гума, пенкало...
А нешто повредно да ми земат, нема шанси. Секогаш парите и телефонот ги носам во преден џеб, иако носам ташна.
Ако некој сака кјотек, слободно нека дојде да ме ограби.
На крајот и ке му дадам стотче, за претрпената болка
:pos2:

Леле...до сега не! :se_ molam Јас стварно не би знаела како да реагирам во таква ситуација. Ок да ми украдат нешто ама да не биде во мое присуство, ама да сум присутна и + да има вклучено нешто нож, лажица...:ija: ...уствари ми украдоа пред 3 години сијалички од елката што ми беше накитена во двор! Маме им ебам....:violent1:

Еднаш ми имаат обиено дома, редовно ми снемува чорапи и гаќи од тераса, ок ги разбирам, на приземје сум, али нејсе, ионака се поретко се случува ова.

Другарка ми ја ограбија и ја однеле во полиција да разгледа книги со „регистрирани криминалци“, за случај да не препознае некој да се мотал околу куќата... Нејзиниот коментар беше :„Леле умрев од срам, 80% ги познавав од град...“

мене не ми украле ништо до сега...
а ако збориме за ситници...ехехеее колку работи ми украле
:pos2:
едитирано од модератор: голем фонт

Ми го украдоа Радиото со ЦД во Југото уште кога го имав од пред куча во двор беше колата и нов точак една недела немаше од кога ми го купија и ми го украдоа го чував вдучан кај таткоми и влегле вдучан и ми го зедоа точакот и уште неколку тренерки

ДА....ми украдоа цела ташна....се имав внатре.....пари,картички,клучеви....слушалките од мобилниот, среќа мобилниот си беше во мене....:nesvest:

фала богу не сум би ограбен и се надевам дека нема да бидам зш ако го фатам тој што ме ограбел тешко нему :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom