Дали нашиве девојки се срамат или сепак се прават ”важни” ?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Ај де бе, а зошто би и приоѓал?
Да си муабети? Во дискотека?
Некој друг ритард пример ќе даеш, или ти се потрошија.
Нормално дека кога машко и приоаѓа на пичка сака да ја ебе.
Па баш го најде местото , во дискотека, каде не може збор да се размени.
А девојката нормално дека ќе биде дигната кучка, кога милион сељачишта и приоѓаат.
Си има таа акции и си го бара најдобриот.
Нема да му се даде на некој кој не ги исполнува нејзините критериуми.
Кога одиш надвор и кога шмекаш, две работи гледаат девојките за тебе. дали имаш пари или дали имаш голем кур.
Ако немаш едно од двете, не излегувај.

Се согласувам, мислењево ти е за пофалба, ама јас лично мислам дека ретко има такви машки, кои приоѓаат на девојка без задни намери.
Е да ретки се таквите машки. А ијас не знам од каде земав таква храброст (изгледа алкохолот ме охрабри)
Поздрав:smir:

Potenciraj za koi devojki zboruvas, posto ne se site isti, site sme razlicni sami po sebe. A gi ima ne velam deka ne ama izgleda ne si gi nasol onie normalnite

Па нормално!
Прво се залетуваат кај тие “голите“ разголените(тие шо се дигнатите и у некој си нивни свет,филм и сл.), а не кај нормалните. И после ќе се чудат “леле оваа види ја ме одби, па шо мисли она која е“.Епа така ви е кој се залетувате одма по голи циц... и газ...

Е сеа...има девојки стварно уфилмани кои не знаат да се понашаат како што треба, ама и има и машки кои што се влезени у некој си свој филм и ич не знаат да се постават со женско. И машките грешат во некои работи, а и женските. Ама се зависи од карактерот и од расположението.

Ја сум си срамежлива по природа ама кој ќе ми пријде некој не му вртам очи или грб, доколку е пријателски настроен. А ако го приметам дека е наелектризиран и си има некоја намера...а уште и ако се филма и од почеток ми става рака на половината (на струк) на пример,одма се тргам и не мислам понатака да разговарам со него. А доколку така си кулира човекот или се зеза (на пристоен начин) тогаш знам и јас да се забавувам, и знам да напраам муабет.

Повеќето женски се спонзоруши и затоа ние машките налетуваме на нив, и се нервираме, а бидеќи се спонзоруши незнаат ни да го држат маусот, а не па да му текни да пишуваат на форум. Тие одат и ги гледаат колите и после го бараат сопственикот, не се на форум верувај те ми. А малиот остаток ја видел убавината на форумот и еве ги овде, затоа настануваат вакви конфликти, компликации, кавги... На вакви или слични теми.

Ја сум си срамежлива по природа ама кој ќе ми пријде некој не му вртам очи или грб, доколку е пријателски настроен. А ако го приметам дека е наелектризиран и си има некоја намера...а уште и ако се филма и од почеток ми става рака на половината (на струк) на пример,одма се тргам и не мислам понатака да разговарам со него. А доколку така си кулира човекот или се зеза (на пристоен начин) тогаш знам и јас да се забавувам, и знам да напраам муабет.
Епа тоа е тоа. Така и треба, ама треба да ги разбереш и машките кој што не знаат како да им пристапат на девојките. А тоа што викаш допирање по половини да, ама на пристоен начин прво со муабет, па ако ви оди муабетот па тогаш, а не ајдеееее се залетал.
Поз :smir:

мене не ми е срам ако ми пријде некој, најчесто културно си разговарам со новозапознатиот, но никогаш не било само за дружба, онака, него се знае за што=типот сака нешто плус,а ако тоа го намирисам, веднаш ставам до знаење дека не играм на тој филм, ако разбере си оди, ако не , напорен е и тогаш се претворам во ДИГНАТА КУЧКА, зошто не сакам да ме млатат очајни момци.Не е во прашање срамот, туку како и кој ми приоѓа.За муабет, ок, ама обид за дишење у врат, нема шанси.
Вас да ви се запушти некоја габорка или ај, нека биде некоја апла непривлечна ќе и отворите муабет за озонската дупка?Онака чисто, за муабет?:)

Па нормално!
Прво се залетуваат кај тие “голите“ разголените(тие шо се дигнатите и у некој си нивни свет,филм и сл.), а не кај нормалните. И после ќе се чудат “леле оваа види ја ме одби, па шо мисли она која е“.Епа така ви е кој се залетувате одма по голи циц... и газ...

Е сеа...има девојки стварно уфилмани кои не знаат да се понашаат како што треба, ама и има и машки кои што се влезени у некој си свој филм и ич не знаат да се постават со женско. И машките грешат во некои работи, а и женските. Ама се зависи од карактерот и од расположението.

Извинете и двете ама јас во овие два поста прочитав фрустрација имала самодоверба. Медеа, а си се запрашала златна, зашто само габори ти приоѓаат а не интересни момци? Или никако не е во тебе кривицата, а?

А и ти анк су намун, зар сакаш да одберам некоја со комунистички тапи кондурчиња, филозофско карирано кошулче и сомотски пантолони да и пријдам,а не на топ фуфла, а?

И башка преку таквоето сте ми со муабетите “има некоја намера“. Колку за информација, татко ви ако немаше “намера“ со мајка ви, вие немаше ни да постоите!!!

Нормално дека кога ќе и пријдам на некоја имам намера да и го бапнам, зар за шах ќе ми треба другиот ден у парк да играм со неа, а? И нормално дека секоја љубов почиње со намера “да се бапнеме“... И ништо поише.

Доста ви е волку бе, и така нема да сфатите, фрустрациите блок ви имаат створено.

Фри адвајз за на крај... Јади здраво вежбај фитнес, напрај добро тело, купи минич и салонки/чизми на штикли и добра шминка, и не се секирај. Ќе ти исчезне ставот дека добрите момци се зафатени.

Р.Ѕ. Рака на струк? Тоа те вади од кожа? Свака му част на тој што ќе заглави со тебе!!! И јака му душа истовремено!

A bre luge,ako ti delile,devojkite ni se sramat,pa ni se pravat vazni!!!

Извинете и двете ама јас во овие два поста прочитав фрустрација имала самодоверба. Медеа, а си се запрашала златна, зашто само габори ти приоѓаат а не интересни момци? Или никако не е во тебе кривицата, а?

А и ти анк су намун, зар сакаш да одберам некоја со комунистички тапи кондурчиња, филозофско карирано кошулче и сомотски пантолони да и пријдам,а не на топ фуфла, а?

ти кому сакаш приоѓај, ако знаеш како треба да пријдеш а не да и се закачиш, ко некој неписмен шо си нема врска од животот па излегол во град а како од џунгла да излегол па фаќа све што ќе стигне.

И башка преку таквоето сте ми со муабетите “има некоја намера“. Колку за информација, татко ви ако немаше “намера“ со мајка ви, вие немаше ни да постоите!!!

Нормално дека кога ќе и пријдам на некоја имам намера да и го бапнам, зар за шах ќе ми треба другиот ден у парк да играм со неа, а? И нормално дека секоја љубов почиње со намера “да се бапнеме“... И ништо поише.

Доста ви е волку бе, и така нема да сфатите, фрустрациите блок ви имаат створено.

да да фрустрации. е баш сакам да бидеш некој ден на наше место па да видиш како е бе.

проаѓам по пут, и све живо и диво ми се врти и ми ш`шка, а што имам облечено, фамерке и блуза по долги, ај да имам минич и блуза со деколте до пупак ај ама вака?! ај молим ти се... ко од џунгла се излезени немаат никаква култура и после ела немој да бидеш исфрустриран. секој ден едно исто ми се дешава. не може човек на раат да излезе надвор. преку глава ми е од такви идиоти (да да баш идиоти, зошто крајно идиотски се понашаат)

Фри адвајз за на крај... Јади здраво вежбај фитнес, напрај добро тело, купи минич и салонки/чизми на штикли и добра шминка, и не се секирај. Ќе ти исчезне ставот дека добрите момци се зафатени.

да не се фалам ама ја сум ти ко маникенка (само што сум пониска па не се бавам со маникенство) и се облакам нај нормално. а не како курва (пошо се знае има и такви) сакаш и слика ќе ти пратим па сам процени!

Р.Ѕ. Рака на струк? Тоа те вади од кожа? Свака му част на тој што ќе заглави со тебе!!! И јака му душа истовремено!

тоа примерот што го кажав не ми се има десено мене туку на братучетка ми. а мене тешко него ако ме фати за струк. како прво имам дечко (на место фала богу) а како второ има да јаде таков добар шамар за неговата некултура, а ако не можем ја да се справим со него имам позади мене цело друштво (другари се разбира) шо кој ќе ги видиш ќе се уплашиш (не се мисли на набилдани и сл.)

Доста ти беше за сега

Те молам дефинирај ми интересни момци.Каква категорија е тоа?
Ако типот е интересен може да биде и грд, нели, и обратно? Треба да ми жонглира, така нешто?:pos2:

зар сакаш да одберам некоја со комунистички тапи кондурчиња, филозофско карирано кошулче и сомотски пантолони да и пријдам,а не на топ фуфла, а?

Јас не се облекувам со комунистички тапи кондурчиња итн. а никогаш не сум разголена. Секогаш сум по фармерки и маичка и во ниту еден момент не сум останала без удварачи. А и баш не сфатив што ти беше поентава- сакаш да кажеш дека ако девојката не е разголена и во минич нема кој да и се пушта? :tapp:

Во овој дел се согласуваме. Голем дел од машките приоѓаат со задна намера. Дел од нив си ја остваруваат целта, но исто така голем дел од нив може да се случи и да почнат да се заљубуваат во девојката па да се воздржат од таквата намера.

А што подразбираш под добри момци?

. Рака на струк? Тоа те вади од кожа?

Јас не сум воопшто срамежлива и дури и да не сакам да имам нешто со тој што ми се пушта (што и во најголем случај е така) си продолжувам да разговарам со него и да се дружам и за извесно време ќе сфати дека не можеме да бидеме ништо повеќе од другари. Но, ако почне да ми се пушта со рака на струк и бла-бла тогаш не знам дали и другар може да ми биде. Не е само Anck-Su-Namun таква, и мене ме вади од кожа и многу ме нервира таквиот начин на пуштање и некој ако ми се пушти на тој начин ги губи сите шанси кај мене.

Во овој дел се согласуваме. Голем дел од машките приоѓаат со задна намера. Дел од нив си ја остваруваат целта, но исто така голем дел од нив може да се случи и да почнат да се заљубуваат во девојката па да се воздржат од таквата намера.

Абе девојче... Како ќе се заљубат без да имаат секс ај објасни ми? Целта не ни е да ја изебеме секоја и од старт да знаеме дека само за ебење ни е... Точно дека страста не води, али после од тебе зависи дали ќе ме заведеш и да останам покрај тебе. Ас симпл ас дет!

Абе девојче... Како ќе се заљубат без да имаат секс ај објасни ми?
Така фино-лепо како што има машки кои размислуваат со главата а не со к***т , па можат да ги согледаат квалитети на една девојка и да увидат дали таа заслужува да биде со него и да биде почитувана од негова страна или пак да биде искористена.

Целта не ни е да ја изебеме секоја и од старт да знаеме дека само за ебење ни е...
Секако дека и приоѓаш на некоја женска затоа што те привлекла и најнормално сакаш да ја опнеш или можеби не е така? Да не случајно ќе се задоволиш само со лапање?

Точно дека страста не води, али после од тебе зависи дали ќе ме заведеш и да останам покрај тебе.
А јас што кажав? Истото го кажуваш само со други зборови ако не забележуваш.

И што сакаш да кажеш? Дека човек може да се заљуби во некого само ако има секс? А што ако со некоја девојка имаш одличен секс и е многу добра во кревет а од друга страна па глупа ко точак? Што и во неа ќе се заљубиш?
А ти кажувам дека може да се случи затоа што сум била сведок на такви ситуации не е само претпоставка.

Abe vie ovde ste se raskarale, ovaaaaa rasprikazale de :)

Videte vaka, zenskive kaj nas se specificni, sakaat da im se pusta nekoj a koga ce im se pustis se praat kako da im ripnale akciite, pa te ignoriraat itn. Sekoja cest na isklucocite. I koga ce vidam so kakvi deckovci se, ja be takvite ne bi gi pustil doma da mi vlezat :), nekoi kako voz da gi pregazil, a zenskive vamu mi glumat deka se nekoi sofisticirani, ili tipot do niv kako da izlegol od zatvor vcera :pos:.

Za oblekata na zenskata, jas bas gledam devojkata da e po skromno, umereno, nerazgoleno- kako sakas kazi oblecena. Po tie razgolenite ne sum bas. E sega sekoe pravilo si ima isklucoci :)
Dodusa i oblekata moze da vara, kaj nas u posledno vreme ne se znae nisto, ISPOD MIRA TRISTA VIRA. Sve poretko e da najdes pribrana i postena zenska. Ja so mojava profesija sve sum videl :toe:

Za temava ima bajagi da se zbori

До Годес: Нема шанси да се заљубам само ради добар секс. Сум имал фантастични сексови со типки кои што надвор од кревет не ги бивало..

Ама и : НЕМА АПСОЛУТНО НИКАКВА ТЕОРИЈА ДА СЕ ЗАЉУБАМ без добар секс... НЕ ПОСТОИ ТОА КАКО КАТЕГОРИЈА ВО МОЈАТА ГЛАВА, и во главата на секкој здрав нормален маж или жена.

До Данџн Местр: Човече абе доста со тие муабети за “поштени“, не се праи прост со сила бе машко!

Da se razbereme,groto od devojkite (za vo skopje zboram) se tolku letnati vo oblaci, sto e nemoguce veke. Boze pazi izlegla fufava vo grad, i i pristapuva nekoj decko,se obuduva da svrze fin muabet, najcesta reakcija od nejzina strana e pfffff seljak vidi go mi se pusta. pa pobogu vo grad iskacash da se zabavljas, da zapoznaes novi luge, a i na kraj kraeva i do toj stepen da ne ti se sviga deckoto ima fini i kulturni nacini kako da mu go dadesh toa do znaenje,a ne ona apsolutno tushlinsko odnesuvanje, iritira big time. suma sumarum, sramezlivi ne veruvam deka se, (sea malce generaliziram), ama ostanatiot del se u fulm deka se ledi di.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom