Дали нашиве девојки се срамат или сепак се прават ”важни” ?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто мислиш дека ако ти вртат грб се прават важни? Можеби едноставно се баш срамежливи и не мислат дека светот е розов. Сакаш да кажеш дека вие машките приоѓате само за муабет и разбивање на досада? Можеби не сум толку искусна, ама не сум од вчера. :wink:
Па зашто да не приоѓаме само за муабет, што сме ние. На пример јас ретко кога сред бел ден(малце бев џапнат), да се пуштам со еден другар на две девојки кој си седеа во парк. Фино лепо им пристапивме, им се претставивме, и ги прашавме дали сакаат друштво, ко за чудо прифатија. И онака ние малце џапнати речникот отворен, си праиме муабет едно пола саат, најнормален муабет од кај си, што си и тие ствари, на крај им пружив рака и им кажав дека не сум сретнал толку кул и отворена девојка. И што им бидна, ништо. Си напраивме муабет, си се запознавме па може некогаш и ќе се видиме и ќе се поздравиме. Значи не е се во тоа јас да ја ќарам девојката за една вечер и да се фалам после, најбитно е да се дружиш и да го живееш животот без срам(во рамките на дозволеното)
Се согласувам, мислењево ти е за пофалба, ама јас лично мислам дека ретко има такви машки, кои приоѓаат на девојка без задни намери.

така дое светот,нема више верба све е интерес :) тоа носи запад и капитализам :)

Се согласувам, мислењево ти е за пофалба, ама јас лично мислам дека ретко има такви машки, кои приоѓаат на девојка без задни намери.
На какви задни намери мислиш , да ја убие и да ја врли во Вардар ???

Шо се буните бе...самите си го направивте ова сами сте си криви се е ради тие муабтеи кои што девојката после може да си ги чуе зад грб ако не се понаша горделиво после ќе излезе лесна била ....девојките се правеле важни па ако не се прават на што ќе личат на ,,мивки" секој треба да си држи на достоинство и самите рековте дека не сакате женски што се пуштаат први не било убаво епа што сега...

мене не ми е срам ако ми пријде некој, најчесто културно си разговарам со новозапознатиот, но никогаш не било само за дружба, онака, него се знае за што=типот сака нешто плус,а ако тоа го намирисам, веднаш ставам до знаење дека не играм на тој филм, ако разбере си оди, ако не , напорен е и тогаш се претворам во ДИГНАТА КУЧКА, зошто не сакам да ме млатат очајни момци.Не е во прашање срамот, туку како и кој ми приоѓа.За муабет, ок, ама обид за дишење у врат, нема шанси.
Вас да ви се запушти некоја габорка или ај, нека биде некоја апла непривлечна ќе и отворите муабет за озонската дупка?Онака чисто, за муабет?:)

Па имам замерка за темава. Можеби не е до девојките ами е до машките.
Ако секоја девојка се понаша така тогаш и не е до нив штом сите исто изреагирале

На пример јас ретко кога сред бел ден(малце бев џапнат), да се пуштам со еден другар на две девојки кој си седеа во парк. Фино лепо им пристапивме, им се претставивме, и ги прашавме дали сакаат друштво, ко за чудо прифатија. И онака ние малце џапнати речникот отворен, си праиме муабет едно пола саат, најнормален муабет од кај си, што си и тие ствари, на крај им пружив рака и им кажав дека не сум сретнал толку кул и отворена девојка. И што им бидна, ништо. Си напраивме муабет, си се запознавме па може некогаш и ќе се видиме и ќе се поздравиме. Значи не е се во тоа јас да ја ќарам девојката за една вечер и да се фалам после, најбитно е да се дружиш и да го живееш животот без срам(во рамките на дозволеното)

Ама признај дека кога си го направил ова си лазел до девојките,а мајка ти те карала да не одиш подалеку од 3 метри од клупата во парк?!:pos2::pos2:

abe vidi sea. neznam za nadvor od skopje, ama vo nasiov grad e mnogu glupa situacija. znaci ok, devojkive spored mene se postegnati, se palat na pari i koli. no ima i eden del, raka im pruzam, sto mozam da gi definiram kako normalni. e sea i nie maskive sme za tepanje. zasto? (moabetov e namenet za normalnite devojki) koga ke i prijdes na devojka ako odma pocne moabet da ti prai, uste prva vecer tel si razmenuvate, i uste prva vecer u kola ti se kaci, jas garantiram deka 50% od maskite ke si recat "vidi ja ovaa drolja", arno ama ako se sluci situacija kako sto obicno se slucuva, devojka pri prv moabet da te odbie, da ti svrti grb, e togas istite tie 50% maski, ja vikaat nenormalna. epa i na niv ne im e lesno. baska pazi so se desava u zadnje vreme. siluvanja, manijaci i sekakvi gluposti, i ti sakas devojkata da se opusti?:lud:

мене не ми е срам ако ми пријде некој, најчесто културно си разговарам со новозапознатиот, но никогаш не било само за дружба, онака, него се знае за што=типот сака нешто плус,а ако тоа го намирисам, веднаш ставам до знаење дека не играм на тој филм, ако разбере си оди, ако не , напорен е и тогаш се претворам во ДИГНАТА КУЧКА, зошто не сакам да ме млатат очајни момци.Не е во прашање срамот, туку како и кој ми приоѓа.За муабет, ок, ама обид за дишење у врат, нема шанси.
Вас да ви се запушти некоја габорка или ај, нека биде некоја апла непривлечна ќе и отворите муабет за озонската дупка?Онака чисто, за муабет?:)

Поради болдираново, сакам да поставам две прашања, не конкретно само за тебе, која девојка сака - нека одговори:

Намирисуваш тип за кој се знае шо сака.
1. типот е габор или апла непривлечен.
2. типот е сон на летната ноќ, Антонио Бандерас или шо ти јас знам кој...

Неколку прашања имам:

Прво,
дали ќе изреагираш како шо наведе погоре ("веднаш ставам до знаење дека не играм на тој филм...") во двата случаи? Или можеби ќе пресудиш по второ-болдираниот критериум?

Второ
, ако одговорот на погорното е под б)... Дали конечно станува збор за основна некултура на неваспитаните мушкарци кои се пуштаат на девојки кои носат гардероба потпишана од Парис Хилтон или за високиот морал на девојките -невини ајм хир ту лисн мјузик дискаџивки- поради што сосема ретко се случува да (на пример) сосема нормален дечко кој сосема случајно те заприметува во диско, му се допаѓаш и би сакал да види дали покрај физикусот лежи и комплементарна (психички) личност со која би можел не само да се ебе, него и да спие покрај неа?

Да си одговорам јас.
Нема шанси типот да биде сон на летната ноќ-тие едноставно не се пуштаат, и си имаат проверено женско друштво.Барем до сега оние кои ми пришле, не биле којзнае какви(не сум ни јас убавица, ама прашање на вкус е)и најчесто оружје им е спонтаното-демекнетеприметив однесување.
А нормален дечко на кого би му се допаднала, и би ме запознал психички, ќе сака утредента да ме види на муабет, а не во диско, кај што ќе треба да се дереме уво на уво!
Ме мрзи да се дообјаснувам, треба да излезам:)

Сум прочитал твој постови и сум бил воодушевен од тебе, ама после овој пост,... немам коментар:nesvest:
- Прво и основно многу е лесно луѓето да ги судиш по нивните намери, и немора да значи во дискотека ако ти пријде некој дека сака да те смува *као мало дете , или * сака да те легне, и нормално во дискотека, или било каде , неможеш од 5 мин да го процениш човекот што сака и како сака, или ДОКОЛКУ е по твој вкус, ке рескираш пола ноќ и ке си дофрлате по некој комплимент,
- Второ ’’ ДИГНАТА КУЧКА ’’ мн, девојки го велат истото, му кажувам сум зафатена, врти глава, прави фаци и гримаси, што знам да размислам, тоа ви е вродено, само што прменогу го форсирате, затоа после се лепат секакви етикети,
- И трето сигурно не си принцеза, па цел останат ’’ очаен машки свет ’’ тебе да те моли, итн итн.

* Нормално е дека секогаш не копка што сака тој повеќе , што наумил, али замисли ние машките да сме ДИГНАТИ .... ке треба да ве газме со зборови, 2-3 реченици, и главата да не знаете кај ви е.:smir:

Поради болдираново, сакам да поставам две прашања, не конкретно само за тебе, која девојка сака - нека одговори:

Намирисуваш тип за кој се знае шо сака.
1. типот е габор или апла непривлечен.
2. типот е сон на летната ноќ, Антонио Бандерас или шо ти јас знам кој...

Неколку прашања имам:

Прво,
дали ќе изреагираш како шо наведе погоре ("веднаш ставам до знаење дека не играм на тој филм...") во двата случаи? Или можеби ќе пресудиш по второ-болдираниот критериум?

Второ
, ако одговорот на погорното е под б)... Дали конечно станува збор за основна некултура на неваспитаните мушкарци кои се пуштаат на девојки кои носат гардероба потпишана од Парис Хилтон или за високиот морал на девојките -невини ајм хир ту лисн мјузик дискаџивки- поради што сосема ретко се случува да (на пример) сосема нормален дечко кој сосема случајно те заприметува во диско, му се допаѓаш и би сакал да види дали покрај физикусот лежи и комплементарна (психички) личност со која би можел не само да се ебе, него и да спие покрај неа?
ako bilo koj saka da se naprai pameten i saka da ispadne deka e fin ke ti kaze "ne be nema veze dali i antonio banderas ili nekoj gabor,mene ne mi e vazen nadvoresen izgled bla,bla,bla..."ne samo zenite tuku i mazite go kazuvaat toa ama ne go mislat.taka da i vas mazite da ve prasaat isto bi napravile,da ne se lazeme...ako si izlezen so cel da brknes nesto ne ti e bitno karakter,tuku izgled
inace mnogu muabeti sum slusala za toa kako zenite trcaat po pari i ne znam sto...znaci IMA ISKLUCOCI=>jas i moite drugarki....nesakam da se pravam nesto sto ne sum ama stvarno ne me interesiralo kolku pari ima,dali e oblecen od marka ili ne.ako prijde i pocne muabet nema da mi padne krunata od glavata da mu napravam i jas muabet.na kraj kraeva ako ne sme na ista frekfencija imam usta da mu kazam...
me nerviraat takvi devojki sto ke ti svrtat grb i prevrtuvaat oci sum bila svedok na takvi situacii ama nivnite akcii se mn mn mn mn visoko taka da...:uvo:

ne mi e jasno zs, tepate filozofii i preflate topka, masko - zensko...
i zenite mavaat korpi i mazite mavame korpi...
samo po nekoi nepisani pravila, maskoto uvek e ona koe treba da otide kaj devojka...
a spored moi pravila... nema pravila... sakas nesto... GO FOR IT...
i nema nekoja posebna filozofija... ides kulturo se zapoznavas, zdravo zdravo, sto si kako si... dva reda muabet, ako te ignorira vo tie dva reda muabet... si odis i ne dosagjas...
od maska gledna tocka , postuvam koga devojka ke posegne po ona sto go saka... toa e prava zenska, spored mene...

Абе, посегнува таа по тоа шо го сака, ама ретко во дискотека :)

inace mnogu muabeti sum slusala za toa kako zenite trcaat po pari i ne znam sto...znaci IMA ISKLUCOCI=>jas i moite drugarki....nesakam da se pravam nesto sto ne sum ama stvarno ne me interesiralo kolku pari ima,dali e oblecen od marka ili ne.
Za ova mora da te citiram...
Za zenite deka trcaat po pari... pa ne da trcaat, nozete gi krsat... takvi zenski poznavam dosta, i da ti kazam pravo mi se ide da gi pluknam do edna...
A pak samo da znaes kolku gi postuvam , tie sto ke dojdat i ke recat... ooo ti si na toj i toj sin... i ke ti se zalepi ko taksena marka... sponzorushi...
Leeee nejkam da gi smislam...
Ili pazi situacija...
Izlevate drustvo... se smekas so devojka... ne te stava na zab... zaedno vo drustvo ste, ne te poznava... slucajno upagja so vas... da kazeme...
Zenskata se pravi teska i vazna... pominuva "nekoj" se pozdravuva so tebe... i odednas devojkata zainteresirana, koj si...
Mnoooogu takvi zeni znam... i obicno koga ti padne vo race, na trae poveke od tri veceri...
Pa zeni neka vi e za pamet ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom