Ece
*Sunshine*
- Член од
- 7 јули 2006
- Мислења
- 2.567
- Поени од реакции
- 47
Се согласувам, мислењево ти е за пофалба, ама јас лично мислам дека ретко има такви машки, кои приоѓаат на девојка без задни намери.А зошто мислиш дека ако ти вртат грб се прават важни? Можеби едноставно се баш срамежливи и не мислат дека светот е розов. Сакаш да кажеш дека вие машките приоѓате само за муабет и разбивање на досада? Можеби не сум толку искусна, ама не сум од вчера. :wink:
Па зашто да не приоѓаме само за муабет, што сме ние. На пример јас ретко кога сред бел ден(малце бев џапнат), да се пуштам со еден другар на две девојки кој си седеа во парк. Фино лепо им пристапивме, им се претставивме, и ги прашавме дали сакаат друштво, ко за чудо прифатија. И онака ние малце џапнати речникот отворен, си праиме муабет едно пола саат, најнормален муабет од кај си, што си и тие ствари, на крај им пружив рака и им кажав дека не сум сретнал толку кул и отворена девојка. И што им бидна, ништо. Си напраивме муабет, си се запознавме па може некогаш и ќе се видиме и ќе се поздравиме. Значи не е се во тоа јас да ја ќарам девојката за една вечер и да се фалам после, најбитно е да се дружиш и да го живееш животот без срам(во рамките на дозволеното)