Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
:bip:

Сериозно у секој пост се запна Магде па Магде.
Чоек да не застане на ваша страна
*пљук*

Е сеа ме заеба, нешто што пиша Дарк Кинг, го прекопира и ми реплицираше.
Ти реков, муабетов = не ми реплицирај на темата, не знам како да ти реплицирам.

А и Кире_Мали мене ми рече истото.

Ако каже директно не само женската што ќе го одбие, туку и тежок ремет ќе падни. Имаше еден дечко фино лепо си отвори тема. "Кој сака да ми го попуши?" Сите видовме шо се деси.

koj se pritresuva be dusho,problemot e vo toa sto sakate seks a koga ke imate shansa da go imate vie se glupuirate a ni samite ne znaete zasto
Финтата е што ако се прифати шансата одма после ќе се збори дека била лесна. Не се само они криви (for the love of God, не се фаќајте само за оваа реченица сега). Криви се и оние околу нив кои после лесно можат да ги одбележат како такви.

Сума сумарум, сексот е потреба која се појавува кај сите. Дали ќе ја задоволиме за 2 саати или за 2 недели, е индивидуално. Сепак, на крај, ќе си бидеме задоволени.

Signing out! :)

Абе и така и така и двајцата уживаат у сексот. Дали јас сум добил а типката дала (или обратно), битно сексот е убавото (и крајната цел) ако не се лажам.

Фала Богу дека не се лажеш. Не знам што е со фолирањево дека машките треба сешто да направат за да дојдеме до секс..:toe:

Барам некоја шо ќе ми дајт. Пишете приватна порака или на профил.

Мислиш ли дека нас ќе не молат, едноставно ќе одат во првиот секси шоп и ќе си купат помагала со должина и боја по желба, нас сигурно нема да не расправаат...
Тие ќе дадат некому ама кому ќе му се посреќи, дали на месото или на живата гума не се знае?

Види, ако не им "бараш", таквите ќе мислат дека не ги почитуваш и не ги заслужуваш.
Али не знам со која логика запнало некое женско да ги учи машките како полесно до секс?
Сериозно?

И ај што ништо не кажа логично, него и другите женски не ја сфатија и почнаа сосема други тематики...

Види, ако не им "бараш", таквите ќе мислат дека не ги почитуваш и не ги заслужуваш.
Али не знам со која логика запнало некое женско да ги учи машките како полесно до секс?
Сериозно?

И ај што ништо не кажа логично, него и другите женски не ја сфатија и почнаа сосема други тематики...

:pos2::pos2::pos2: да пукниш, ме изнасмеа :D

Фала Богу дека не се лажеш. Не знам што е со фолирањево дека машките треба сешто да направат за да дојдеме до секс..:toe:
Значи не треба да се фолираме за секс? Само да си прашаме?
Ако да, ова треба да се запише негде. Ке го користам ко аргумент.
Потписи од женските кои се согласуваат:
________
________
________
________

________
________
________
________

Потпишано!

Сериозно?

Ако не им бараш ќе те напраат педер, смотан, папучар или не знам каков а ако им побараш веднаш ќе ти кажат дека си манијак, пичкопат а не дека не сакаат да ти дадат туку целата поента е во она: Не сум јас лесна девојка!:smir:
Нема жена што не дава туку има мажи кои не знаат да си побараат...:drk:

Немој да се самоубиваш преку постови веќе, не е хумано аман.

Реков ВАША, не мислев на сите жени - него на тие кои прават такви тактики.
Се надевам сеа ме разбра и нема потреба веќе од полу-обиди за докажување.

Не знам за што поточно сакаш да кажеш дека се докажувам? Ни еден мој пост не беше со таква намера.
Муабетов се одолговлече ептен, а имав поставено само едно, единствено и едноставно прашање, зошто велите дека се дава и зема нешто. И одговорот го даде подоцна:

Вие престанете да се однесувате ко да давате нешто драгоцено, па машките ќе прекинат да се однесуваат како да зимаат нешто драгоцено.

Сеа појасно ти е тебе?
Пошто самите кажавте дека "имате избор", па ако некој не ве третира како "пичка и пол", ќе го одјебете.
Немој тие финти на солидарност сеа, молим те.

И не мислам дека давам нешто драгоцено, ама не сакам да го продлжам муабетов дека нели ќе испадне дека се докажувам (само не знам пред кого тоа).

Амин.

________
________
________
________

Добро бе, не сакаш да сфатиш или што? Зборам за у врска, дечко и девојка, треба се да си дојде спонтано, коа ќе сакаат да имаат секс, а не машкото да ја глеа како полов орган за кој ќе направи се за да ја легне... :toe:

e taka,ova vekje e nesto...mnogu e prosto,sakas i jas sakam,se sto treba e da najdeme zaednicki jazik,so zaedicfka inicijativa ,zaednicki trud za zaednicko uzivanje:wink:

Добро бе, не сакаш да сфатиш или што? Зборам за у врска, дечко и девојка, треба се да си дојде спонтано, коа ќе сакаат да имаат секс, а не машкото да ја глеа како полов орган за кој ќе направи се за да ја легне... :toe:
Не бе вие сте божици и не не гледате нас како полов орган. Шо се дешава кога на машкото не му се сака бе? Глаа го боли пример (незнам такво машко ама еве)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom