Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
епа за работите да се свртат на наша страна потребно е она што го постави Атомот, да се скрати патетиката :wink:
иначе се си е постаро и како што напиштавте....

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Али кај ја користат, уште ние сме биле криви за тоа.
Работава седи не ме знаеш еи...од една страна криви сме што не обраќаме пажња, од друга страна криви што обраќаме пажња.

Глеам почнавте меѓусебно да се карате, седнете на кафе и средете ставовите, договорете се прво меѓу вас - па учете не што и како треба нас. ;)
a be kako sto rekov,zenskite imat interesna i cudna(da ne recam glupa) navika da gi kompliciraat rabotite,...eve zamisli i da koristat(ma da oni samite povekje provociraat takvi raboti),sepak gubat,sakaat seks odma ama nema da go imaat zatoa sto oni moraat da se glupiraat,komplicitraat(ilki iskoristuvaat kak sto nekoj kaza na forumov),a za seto toa vreme ddeka zenskive kompliciraat site gubat...:toe:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Шо се расправате уствари не ми е јасно.
Женските - давале или не давале, машките - барале или добивале сепак на крај се зависни едно од други.
Не е битно кој збор се користи и не е битно кој како се понаша за да го добие тоа меѓу нозете (било машко или женско). Битното е што на крај (од еден/една, друг/друга) нешто ќе се добие.:)
ние ке добиеме, они ке дадат...али “не заборавај, да не беа они - ти без п*чка ке останеше“ :star:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Женските - давале или не давале, машките - барале или добивале сепак на крај се зависни едно од други.
Не е битно кој збор се користи и не е битно кој како се понаша за да го добие тоа меѓу нозете (било машко или женско). Битното е што на крај (од еден/една, друг/друга) нешто ќе се добие.:)
Не е така гладиус, Магде еве денес коа станала од кревет си рекла "Ај денес ќе ги научам сите мажи и жени како да уживаме во сексов".

Магде the Messiah! :costumed4

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
На крајот излегува дека ебаниот си е ебан а тепаниот си е тепан! :smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Не е така. Ти ме глеаш мене и сакаш да ме легнеш, ја те глеам и сакам да те легнам.
И приказнава у нашево Скопје продолжува така шо типот почнува да и кажува на типката колку е [многу многу многу фрази] и смислува 39783 стратегии како да дојде до тоа.
И жените се тие шо го гледаат тоа и уживаат у тоа па си измислуваат услови под кои би му дале на типот.
(и ако до сеа не си сфатил, крајно ме нервира тоа понашање на жените)

Ако има 5 машки шо ќе кажат вака директно ко шо пиша, еве на.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Абе и така и така и двајцата уживаат у сексот. Дали јас сум добил а типката дала (или обратно), битно сексот е убавото (и крајната цел) ако не се лажам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не е така гладиус, Магде еве денес коа станала од кревет си рекла "Ај денес ќе ги научам сите мажи и жени како да уживаме во сексов".

Чек, ти цела тема магде,па магде. Темава е друго.

Уствари, ти си изгледа од тие што бараат секс а не добиваат по заслуга без барање. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114

Maгде сама себе убијала.

И двата пола сакат, ама женските мора да копираат од Шехерезад.
Значи, не просветли зошто уопште ја играме нивната игра. Кога на крај, ако нема никаква акција, сами ќе си побараат.

:toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И приказнава у нашево Скопје продолжува така шо типот почнува да и кажува на типката колку е [многу многу многу фрази] и смислува 39783 стратегии како да дојде до тоа.
И жените се тие шо го гледаат тоа и уживаат у тоа па си измислуваат услови под кои би му дале на типот.
(и ако до сеа не си сфатил, крајно ме нервира тоа понашање на жените)

Ако има 5 машки шо ќе кажат вака директно ко шо пиша, еве на.
Да, зашто ако каже директно женската ќе го одјебе, така?

И јас кога го пишував, не мислев дека БУКВАЛНО ќе ти кажам, ало жено, кај ти бега паметот? :)
Значи за секоја акција има и реакција, па секоја акција зависи од реакцијата. Кој не учел физика во средно, гарант се чуди и зашто коа ќе пљукне нагоре, му се враќа пљуканицата во фаца после.
Доволно ти е или сакаш уште нешто да те просветлиме на твојава тема?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028

:bip:

Сериозно у секој пост се запна Магде па Магде.
Чоек да не застане на ваша страна
*пљук*

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја мислам дека ако некоја сака да ти даде а ти и бараш нема шанси да си пројдете не-ебани. Само можда нема да се случи тоа веднаш баш тој момент или ден. Али ако и дадеш на знаење дека сакаш да ја ебеш, и да те одбие утре кога ке размисли ке те бара.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
баш вчера едно другарче ми збореше, живеел Америките и ми вика дека таму не е како кај нас... многу се исфолирани женските овде, и е многу потешко да легнеш нешто... таму дур бил имал секс 3 пути у неделата со различна цура, овде е веќе 3-4 месеци едвај еднаш му се посреќило... затоа девојки берете памет за да не ве остаиме сами да имигрираме по странство :wink:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Кога на крај, ако нема никаква акција, сами ќе си побараат.

:toe:
Мислиш ли дека нас ќе не молат, едноставно ќе одат во првиот секси шоп и ќе си купат помагала со должина и боја по желба, нас сигурно нема да не расправаат...
Тие ќе дадат некому ама кому ќе му се посреќи, дали на месото или на живата гума не се знае?

Kajgana Shop

На врв Bottom