Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Можам и две години да издржам а не два дена.

Секако!!! Поради празнициве јадев чат-пат благо, ама МИЛКА или не знам какво друго чоколадо, не сум јадел можда веќе 10 месеци!!! Се откажав од благото, што поради припазување на здрава исхрана, што поради болка во забите... Битно, сфатив дека благото не ми е потребно за да се смирам= ):pos2:

Не сум пробувал ама мислам дека нема шанси да издржам..:helou:

можам и повеке од два дена ама после хохо

Се зафркаваш така ? ... НЕМАТ ШАНСИ! Без барем една коцка во денот не можам да живеам. :vozbud:

Досега ми се нема случено да поминам два дена без да каснам благо иако мислам дека би можела да издржам.

Ne mozam da izdrzam ni eden den bez blago.Obozavam cokoladi,mmmmmmm.........

Да , ко мал не можев две минути , сега можам да се контролирам

хахахах Јас не можам да издржам два часа а не пак два дена:)

Офлелеле море кога јас што сум зависник од благо издржав дури 1 месец без да каснам благо, може секој да издржи :salut:

P.S: Здравјето пред се!

Koга има причина заради која не смеам да јадам благо да можам да издржам зошто да не...
Инаку сум обожавател на благото...неможам да не јадам ако знам дека не ми е забрането...
ммммм најслатко задоволство...благоооооо..
Секој може да издржи, ако има добра причина...па не е благото неопходно за опстанок ај да речиш вода, да...и јас обожавам благо ама дај да бидеме реални малце, хах....

Ау...., не дај боже два дена без благо. После јадење ако не каснам исто ко да не сум се најал

bezralika so jadam mnogu blago se razbira deka mozam dva dena da izdrzam

паа, кога се мачам да ослабам, можам да издржам и повеќе од два дена без благо...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom