Дали може љубов помеѓу братучеди?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување
pa moze da se sluci i takva ljubov,nekogas ednostavno ke nadvladeat cuvstvata nad razumot,samo sto ne smee da se ostvari taa ljubov,za nivno dobro.

Мене вакво нешто не ми се десило.
Ама до се доаѓа во животов...па и то да се случи,сепак треба да се избегне:toe:

Не може бре, аман!
Инцест е, болно е, не треба ни да се поставува вакво прашање. За до трето колено зборам, над трето ни во роднини не се рачунаат.

Не сме Британци мајко му.

Не може бре, аман!
Инцест е, болно е, не треба ни да се поставува вакво прашање. За до трето колено зборам, над трето ни во роднини не се рачунаат.
НЕМОЖЕ!!!!!!!!! тоа е болно да може некој да се заљуби во своја крв :uvo:одвратнооо се згрозувам од помислата.

Не може бре, аман!

Не сме Британци мајко му.
pa britancite ne se zaljubuvaat,se vencaat od korist.za da ostane bogatstvoto vo semejstvoto,a ne od ljubov.

Не може ама ни под разно! Бог да чува бе... со братучед, ајде сеа уште таа дегенска работа да случува, малку се педофиливе кои секојдневно ко печурки никнуваат:nesvest:

Ми се има случено во родниот град на мајка ми да се запознаам со девојка и ептен да ни тргне муабетот и работата беше при крај за да се фатиме и дознавме дека сме 2 братучеди...се насмеавме што за среќа ништо не направивме и секој си продолжи по свој пат:wink:

Ми се има случено во родниот град на мајка ми да се запознаам со девојка и ептен да ни тргне муабетот и работата беше при крај за да се фатиме и дознавме дека сме 2 братучеди...се насмеавме што за среќа ништо не направивме и секој си продолжи по свој пат:wink:
i mene mi se ima sluceno vakva rabota.

..на сите им се случило..мене не :baeh:
..зезам се...сепак оние кои сакаат братичеди..зборам за оние кои знаат..тотално се ментално болни личности..ги жалам таквите

Ма дајте народе не ја тупите. Фамилија си е фамилија.....има многу повеќе избор надвор од фамилијата...не прајте глупости.

Ма дајте народе не ја тупите. Фамилија си е фамилија.....има многу повеќе избор надвор од фамилијата...не прајте глупости.
pa da,ama ne smee da se iskluci deka moze da se sluci i nesto takvo,ama ne deka ne moze,tuku NE SMEE.

ok luge, i mene mi se sviga bratuced iako sum s vljubena dlaboko vo decko mi hahaha.,,,sala na strana pa interesno mi e i on mi pokazuva nekoi mali iskricki taka da ne e monotono vo praznoto vreme , super si pominuvam koga sum so nego i jas ne go znaev do pred pola godina taka da ...:pos2:ma ajde beee zivotov e za ziveenje ....sepak NEMOJTE DA ME SFATITE SERIOZNO ---NIKOGAS NE BI BILA SO NEGO !!!cISTO MI E OMILEN:vozbud:

И да може, треба да се поттисне и уништи. Едноставно некои работи не се можни и забранети се, овој пат причински заради непостоење на малформации кај нивните деца. Никој не може да ме убеди дека е заљубен во братучедот свој и дека не може да си најде друг, та 6 милијарди народ сме... Братучедството е крвна поврзаност, роднинска, се` останато е недозволиво, изопачено, лудо, крајно авантуристичко и нема да заврши на арно.

Може да се деси кај некои луѓе али не е нормално. Се до 3 колено е твоја крв и се смета за инцест а се знае тоа дека е казливо и е блуд за општеството.

Но тоа е ако љубовта премине на нешто повеќе. А ако си само заљубен а ништо не правиш е сигурно само променливо размислување и потреба за љубов која по некој случаен пат ја нашол во роднината. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom