Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НЕМОЖЕ!!!!!!!!! тоа е болно да може некој да се заљуби во своја крв :uvo:одвратнооо се згрозувам од помислата.Не може бре, аман!
Инцест е, болно е, не треба ни да се поставува вакво прашање. За до трето колено зборам, над трето ни во роднини не се рачунаат.
pa britancite ne se zaljubuvaat,se vencaat od korist.za da ostane bogatstvoto vo semejstvoto,a ne od ljubov.Не може бре, аман!
Инцест е, болно е, не треба ни да се поставува вакво прашање. За до трето колено зборам, над трето ни во роднини не се рачунаат.
Не сме Британци мајко му.
i mene mi se ima sluceno vakva rabota.Ми се има случено во родниот град на мајка ми да се запознаам со девојка и ептен да ни тргне муабетот и работата беше при крај за да се фатиме и дознавме дека сме 2 братучеди...се насмеавме што за среќа ништо не направивме и секој си продолжи по свој пат:wink:
pa da,ama ne smee da se iskluci deka moze da se sluci i nesto takvo,ama ne deka ne moze,tuku NE SMEE.Ма дајте народе не ја тупите. Фамилија си е фамилија.....има многу повеќе избор надвор од фамилијата...не прајте глупости.