Дали може љубов помеѓу братучеди?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување
не беее... од 3 милјарди жени на светов, во братучеда баш...

imam prasano i pop za toa dali e ili ne e inces,so zaci cim sum so 4 bratuced znaci mi dozvolile.A od medicinska gledna tocka deca so deformitet mozat da izlezat samo do 2ri bratucedi

Ајде да речеме дека може љубов спрема братучеди. Се сакате, се е ок, вашите ви дозволиле, се земате и имате деца.
Првото дете се раѓа, со болест да речеме полидактилија.
Второто со хемофилија.
Не е за џабе забранет брак со братучеди и роднини во 5-6 колено, настанува слепување на гените и тоа доведува до разни мутации.

Не е за џабе забранет брак со братучеди и роднини во 5-6 колено, настанува слепување на гените и тоа доведува до разни мутации.

Слепување на гени? :pos2: Каков е овој термин, првпат слушам. Те молам објасни го, или ако директно си го превела од друг јазик, дај го оргиналниот термин.

Во многу свежа меморија ми е некоја статија во некој дневен весник за некое испитување во кое се изненадиле кога пронашле дека врските меѓу братучеди резултираат со поголема плодност. (После консултација со Гугл): А бе и не било толку свежо, изглеа нашиве дневни весници се "со најнови информации од земјава и светот". :) Еве шо викаат Њусајнтист од 1993.

http://www.newscientist.com/article...marriage-to-a-cousin-improves-thegenome-.html

Ај бе не заебаај.меѓу братучеди...бегај таму.

Каква братучедка какви бакрачи бе боље курва ќе си платам да ја љубам :wink:

Леле човече што се ови глупости??!?!?!
До трет, до четврт, се важи, не се важи????
Човече иста крв е во прашање!

Болно!! иде свадбата..младоженците 3 брачеди, мајките нивни на пример 2, бабата нејзина пример и дедото нејзин 1 :uvo: бљак!! никогаш не би дозволила!

доволно луѓе има на планетава, па морало баш братучеди

Аман бе луѓе, последниве денови само вакви одвратни теми се вртат. До мене ли е проблемот што ми се лоши од нив и толку сум заостанат или не сум со времето ? Перверзни гадотии.

Sum imal sex so 3ta bratu4etka..i posle toa si rekovme pu lizi plunka ne se vazi :pos2:

ее мене ми е тоа одвртно со братучед од толку многу машки баш со него нема шанси тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom