Дали може љубов помеѓу братучеди?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување
Сакав едно дете долго време, и после некое време дознав дека ми е 4ти братучед. Тешко ми беше ама морав да го заборавам.

Сакав едно дете долго време, и после некое време дознав дека ми е 4ти братучед. Тешко ми беше ама морав да го заборавам.

Врската со четврт братучед не се смета за инцест, дозволена е и од законски и од медицински аспект, со четврт братучед имаш заеднички гени колку и со било која рандом личност на светот.Претпоставувам дела си морала да го заборавиш поради притисок од родителите.

јас многу пати си се палам на мојата братучетка само какво газе има леле, абе она не е бомба она е ц4 еднашка ја легнав ама што не е тоа греф, а јас па што многу верувам во господ.

Врската со четврт братучед не се смета за инцест, дозволена е и од законски и од медицински аспект, со четврт братучед имаш заеднички гени колку и со било која рандом личност на светот.Претпоставувам дела си морала да го заборавиш поради притисок од родителите.
А дали може со втора брачеда ако не живејте баш најдобро, на пример ако сте скарани?

јас многу пати си се палам на мојата братучетка само какво газе има леле, абе она не е бомба она е ц4 еднашка ја легнав ама што не е тоа греф, а јас па што многу верувам во господ.
Синкооо пак ли лажеш бе де секретарката на татко ти де братучетката ау ау заебан ебач :pos:

4ти братучеди не се роднини... голема грешка си напраила... а слушам стари во мојов крај велат дека било добро да бидеме со 4ти братучеди зошто ќе сме ја обновиле родата така нешо :D
гледај да се смирите (ако сте биле во врска)
бајј !! :)

4ти братучеди не се роднини... голема грешка си напраила... а слушам стари во мојов крај велат дека било добро да бидеме со 4ти братучеди зошто ќе сме ја обновиле родата така нешо :D
гледај да се смирите (ако сте биле во врска)
бајј !! :)
тоа беше само детска љубов:) така да е само минато.

Никогаш нема да се заљубам во братучедка. Јас едвај ги гледам па каму ли да се заљубам. :)
Ако е и последната жена во светот братучедка ми пак нема да се заљубам во неа или било што да имам со неа.

Можна е, дури е можна и сексуална практика меѓу братучедите, секако ако двајцата се членови или основачи на секта полна со психопати.

Ајде бе 3 братучед сенкир голема работа е.
Прв братучед нема шанси, втор исто ама трет нема врска.

Со прв братучед не би имала ништо, од втор па на горе може, why not, па и не сме толку многу блиски со нив. :)

Со прв братучед не би имала ништо, од втор па на горе може, why not, па и не сме толку многу блиски со нив. :)

Јас слушнав Савле ти бил втор братучед...

:icon_lol:
--- надополнето: 24 декември 2011 во 19:44 ---
Бљак... Одвратно !

Што ти е тебе одвратно? Нели си рисјанин? Спрема рисјанството, сите сме производ на инцестуозни врски...

Или тогаш не било одвратно?

Или мислењето не ти баш најсилна страна?

Добро бре деца малце ви се мажите (жените) околу вас па ајде и братучедите да ги поминете? ццццц ни срам ни перде ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom