Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав едно дете долго време, и после некое време дознав дека ми е 4ти братучед. Тешко ми беше ама морав да го заборавам.
А дали може со втора брачеда ако не живејте баш најдобро, на пример ако сте скарани?Врската со четврт братучед не се смета за инцест, дозволена е и од законски и од медицински аспект, со четврт братучед имаш заеднички гени колку и со било која рандом личност на светот.Претпоставувам дела си морала да го заборавиш поради притисок од родителите.
и со трета може како не може не е греф кон бога тоа.А дали може со втора брачеда ако не живејте баш најдобро, на пример ако сте скарани?
Синкооо пак ли лажеш бе де секретарката на татко ти де братучетката ау ау заебан ебачјас многу пати си се палам на мојата братучетка само какво газе има леле, абе она не е бомба она е ц4 еднашка ја легнав ама што не е тоа греф, а јас па што многу верувам во господ.
4ти братучеди не се роднини... голема грешка си напраила... а слушам стари во мојов крај велат дека било добро да бидеме со 4ти братучеди зошто ќе сме ја обновиле родата така нешоСакав едно дете долго време, и после некое време дознав дека ми е 4ти братучед. Тешко ми беше ама морав да го заборавам.
тоа беше само детска љубов4ти братучеди не се роднини... голема грешка си напраила... а слушам стари во мојов крај велат дека било добро да бидеме со 4ти братучеди зошто ќе сме ја обновиле родата така нешо
гледај да се смирите (ако сте биле во врска)
бајј !!![]()
Со прв братучед не би имала ништо, од втор па на горе може, why not, па и не сме толку многу блиски со нив.![]()
Бљак... Одвратно !