Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
bi sakal da bidam siluvan od strana zenska osoba
zosto da ne? ke ima lud sex bez limit:vozbud: :vozbud: :pos2:

а ако е некоја грозна? :)

Гарант можат никој не упаднал во женски затвор да каже ама ако таму не го ''јадеш'' нигде нема sdsd

ако не можат нека викнат и 2-3 другарки засилување..

Нормално дека можат. бај да веј девојките побрзо трчаат со дигната сикња отколку маж со спуштени панталони.

како бе може некој да силувам па прво женско како женско ја нема таа сила на мажко!Кога нема да му се допагам не некој коа ке ми ја ВЛЕПЕ ЕДНА НЕ СИЛУВАЊЕ КЕ ЛЕТАМ ЈАС НИЗ ЏАМ!!! :pos2:какво силување може да е нешто на сила ко демек и да се инсистира онака со тепачки:):):) али сепак и да му се свиѓам пааа ко демек подлегнува на она што сакам иначе ко мажко да силува женско неможе обратно тоа да се разбереме:smir:

моорееее какви жени има, женишта! :vozbud: два на два, па кога ќе фатат некој шишмиш како другар ми шиљо, има маста да му ја извадат. :pos2:

ajjj ok ok :):) bas sakam i ke se probam bas davidam kako ke mi bide i dali keuspeam iako ne sum ogromna:(:( ama tepkam i grepkam:):):):)

Ako e nekoja kako Andzela Platon(sto igra vo kometal gjorce ) i toa kako moze da siluva masko :vozbud:

Ako e nekoja kako Andzela Platon(sto igra vo kometal gjorce ) i toa kako moze da siluva masko :vozbud:
не само што ќе силува, и ќе го утепа.

ajjj ok ok :):) bas sakam i ke se probam bas davidam kako ke mi bide i dali keuspeam iako ne sum ogromna:(:( ama tepkam i grepkam:):):):)

еее сега, тебе ти фали најглавната карактеристика за да можеш физички да се спротиставиш на машкото. сепак ова со грепкањето заплашува по малку... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom